© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Achtste Aspergefestival Leusderweg succesvol verlopen en brengt bijna € 2100 op

Achtste Aspergefestival Leusderweg brengt bijna € 2.100 op voor het goede doel

Na het overweldigende succes van voorgaande jaren organiseerde Rotaryclub Amersfoort-Regio ook dit jaar weer in samenwerking met enkele winkeliers van de Leusderweg het jaarlijks terugkerende Aspergefestival Leusderweg waarvan de opbrengst bestemd is voor een lokaal goed doel. Dit jaar vond het Aspergefestival Leusderweg plaats op zaterdag 30 april, de dag na Koningsdag, en op zaterdag 5 mei, Bevrijdingsdag.

Het aspergefestival werd mede mogelijk gemaakt door winkeliers van de Leusderweg. Stef's Groentehal kocht de asperges in, Wijnkoperij Henri Bloem verzorgde de inkoop van de wijn, Keurslagerij Rudolf Blom leverde de slagersachterham aan en leden van de Rotaryclub Amersfoort-Regio bakten zelf de aspergequiches en miniquiches in de belangeloos ter beschikking gestelde keuken van Sociëteit Amicitia en zorgden, deels met hun partners, voor de verkoop.

D:\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Archief 2016-2017\Aspergefestival Leusderweg 2017\IMG-20170505-WA0001.jpg

D:\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\3- Nieuws\Archief 2016-2017\Aspergefestival Leusderweg 2017\IMG-20170505-WA0000.jpg

We kunnen ondanks het feit dat de zaterdagen in een vakantieperiode vielen en de toestroom van publiek daardoor sterk achterbleef terugkijken op een geslaagde actie. Dankzij de voortreffelijke samenwerking met de deelnemende lokale winkeliers en de brede inzet van de Rotaryleden en enkele van hun partners kon het mooie resultaat van vorig jaar geëvenaard worden op gezellige bak- en verkoopdagen.

Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort.

U kunt meer over dit aspergefestival lezen op de speciale website.

Rotaryclub Amersfoort-Regio is blij dit goede doel te kunnen steunen en dankt eenieder die dit succes mogelijk maakte voor zijn of haar inzet!