Fundraising activiteiten

Santa Run 2016

Ook dit jaar organiseren Rotary Club Bergen op Zoom Noord en Rotaryclub Brabantse Wal in samenwerking met StaBoZ de Santa Run in Bergen op Zoom. Op zaterdag 17 december 2016 vindt op de Kerstijsbaan op de Grote Markt al weer de 3e editie plaats van de Bourgondische Bergse Santa Run!

Zorg er voor dat je erbij bent met familie, vrienden, collega’s, buren, sportteams, klasgenoten en medestudenten! Met elkaar maken we er weer een geweldig feest van.

Houd de sociale media in de gaten voor meer informatie over het programma, de goede doelen, het parcours en wie de warming-up en het startschot verzorgt!

Cars and Charity 2017

C:\Users\Gebruiker\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCacheContent.Word\IMG_2544.jpg

8e editie Fundraising event

De Rotaryclub Bergen op Zoom Noord organiseert op zondag 24 september voor de 8e keer het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt in Bergen op Zoom.

Cars & Charity is een fantastisch evenement voor elke autoliefhebber. Naast het beleven van een geweldige dag, heeft dit evenement echter ook een andere belangrijke doelstelling: het inzamelen van geld voor goede doelen. De Rotary Club Bergen op Zoom Noord, verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement, doneert de opbrengsten van Cars & Charity jaarlijks aan een goed doel. Meer informatie over de goede doelen volgt later, zie website.

Mode's Vivendi Event 2018

2e editie Fundraising event

Dit event staat opnieuw gepland in het voorjaar van 2018.

Nadere informatie volgt.

Zie facebook: Mode’s Vivendi