© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Club Breda verhuisd naar Ingenousz
Lees meer
Alternatieve actie Santa Run 2022
Lees meer
Filmevent Rotary Club Breda brengt 13.500 op voor Praktijkschool
lees meer
Opbrengst Groot Breda Pub Quiz bekend
Lees meer
Kaarten en tablets voor ouderen
Lees meer
Santa Run 2019
Lees meer
Jaarlijkse première filmavond
12 mei 1932..
Districtsconferentie D1610 op 13 mei 2023
Hier aanmelden

Welkom op de clubsite van Rotary Club Breda

Welkom

breda

Welkom op de clubsite van Rotary Club Breda. Op deze site vindt u enige achtergrond informatie over onze club en activiteiten. Voor meer informatie omtrent Rotary Club Breda kunt u zich wenden tot de secretaris Wijnand Nijs via mail: wijnandnijs@gmail.com.

club Breda

maandbrief april 2023

(…) Felicitaties vanuit de districtsstaf voor RC Zierikzee die dit weekend haar 70-jarig bestaan vierde met een zeer geslaagde feestavond en voor RC Waalwijk die op 4 mei aanstaande 50 jaar bestaat. De andere jarige, namelijk Rotary in Nederland, viert zoals afgesproken het hele jaar door. De estafette langs alle clubs is afgelopen weekend gearriveerd in het derde district. Op

https://www.rotary.nl/nieuws/nieuws/jennifer-jones-100-jaar-rotary/

vind je een korte omschrijving en op

FACEBOOK

foto’s van deze bijzondere gebeurtenis.

(…) zijn we nu op weg naar de Discon 2023. Ondanks een paar kleine uitdagingen is er inmiddels een interessant programma en zijn er leuke excursies te boeken. Alle informatie kun je vinden op 

DISCONDISTRICT1610.NL

waar je je ook kunt aanmelden. Wij als RC Walcheren zijn trots op onze omgeving en willen jullie dat heel graag laten zien. We hebben al wel aanmeldingen maar nog lang niet van alle clubs in het district. Dat moet toch mogelijk zijn!

Trots ben ik ook op de Nederlandse Rotary Clubs die inmiddels met elkaar ruim een miljoen euro hebben gedoneerd aan ShelterBox Nederland voor hulp in Turkije en Syrië. (…)

De al eerder genoemde estafette is onderweg naar D1610 waar we als cadeau aan Nederland en België een Rotary-bos gaan planten. (…) Door de verkoop van de Rotary 100 Jaar puzzel hopen we als gouverneurs hier een flinke bijdrage aan te kunnen leveren. Bestellen kan via

ROTARY.NL/100/

(…)

Imagine Rotary, meld je aan voor de Discon, kom op 13 mei naar Veere en geniet van wat Walcheren te bieden heeft.

Corine den Baars-Alberts,
Gouverneur D1610 2022-2023

lees hier de hele maandbrief

Jaarlijkse activiteiten

Rotary Club Breda is een actieve club met meerdere vaste succesvolle jaarlijkse evenementen. Naast fundraising krijgt juist ook de inzet van ons netwerk en verbintenis met de maatschappij speciale aandacht.
Op het vlak van fundraising organiseert Rotary Club Breda jaarlijks een exclusieve filmpremière. De Eetclub, Nova Zembla, Sky Fall, Het Diner, Michiel de Ruyter, Spectre, Inferno, Murder on the Orient Express en afgelopen keer First Man, stonden garant voor een uitverkochte zaal en een waardevolle cheque voor lokale organisaties zoals Revant, De Blauwe Kamer, Stichting Mees en Steungezin.nl.
In 2013 is hierbij, in samenwerking met de vier andere Rotary Clubs in Breda en Omgeving de Rotary Santa Run bijgekomen.

lees meer

Rotary Club Breda, 88 jaar jong