© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Club Breda verhuisd naar Ingenousz
Lees meer
Alternatieve actie Santa Run 2022
Lees meer
Filmevent Rotary Club Breda brengt 13.500 op voor Praktijkschool
lees meer
Opbrengst Groot Breda Pub Quiz bekend
Lees meer
Kaarten en tablets voor ouderen
Lees meer
Santa Run 2019
Lees meer
Jaarlijkse première filmavond
12 mei 1932..
Rotary Magazine
lees hier

Welkom op de clubsite van Rotary Club Breda

Welkom

breda

Welkom op de clubsite van Rotary Club Breda. Op deze site vindt u enige achtergrond informatie over onze club en activiteiten. Voor meer informatie omtrent Rotary Club Breda kunt u zich wenden tot de secretaris Wijnand Nijs via mail: wijnandnijs@gmail.com.

club Breda

maandbrief juli 2023

Beste/Lieve vrienden en vriendinnen in Rotary,

Een heel mooi jaarthema van onze nieuwe Rotary wereld president 2023-2024 Gordon Mclnally: “Create Hope in the world”. Een oproep aan ons allemaal als Rotarians. (…)

Ik doe nu aan het begin van dit nieuwe Rotaryjaar dan ook een dringende oproep: zoek je informatie over een onderwerp, heb je hulp nodig bij groei of verandering van je club wil je meer weten of Rotary International neem contact op met het Districtsteam. Op de website Rotary D1610 staan alle contactadressen.

DISTRICTSCOMMISSIES

(…)

Op de website Rotary D1610 staat ook mijn jaarplan 2023-2024.

JAARPLAN 2023-2024

Daarin staan doelen beschreven die ik na wil streven wetende dat een jaar heel kort is (…).

In deze nieuwsbrief staan ook weer prachtige projecten/acties die de laatste maand in ons District plaats hebben gevonden. Kijk ernaar en laat je inspireren. Geef ook jouw clubactiviteit door via

AANLEVEREN KOPIJ

Stuur in voor de helft van iedere maand dan komt jullie actie in de volgende nieuwsbrief en in de Rotaryapp.(…)

En tot slot de oproep van Gordon Mclnally om meer aandacht te hebben voor menthal health in de club of om je heen: Vraag niet aan de ander in de wandelgangen even terloops: “Hoe gaat het met je?” maar vraag ”Hoe gaat het werkelijk met je?” en luister dan goed naar het antwoord en vraag door.

Hartelijke Rotary groet
Anja Rijlaarsdam
Gouverneur D1610 2023-2024

lees hier de hele maanbrief

Jaarlijkse activiteiten

Rotary Club Breda is een actieve club met meerdere vaste succesvolle jaarlijkse evenementen. Naast fundraising krijgt juist ook de inzet van ons netwerk en verbintenis met de maatschappij speciale aandacht.
Op het vlak van fundraising organiseert Rotary Club Breda jaarlijks een exclusieve filmpremière. De Eetclub, Nova Zembla, Sky Fall, Het Diner, Michiel de Ruyter, Spectre, Inferno, Murder on the Orient Express en afgelopen keer First Man, stonden garant voor een uitverkochte zaal en een waardevolle cheque voor lokale organisaties zoals Revant, De Blauwe Kamer, Stichting Mees en Steungezin.nl.
In 2013 is hierbij, in samenwerking met de vier andere Rotary Clubs in Breda en Omgeving de Rotary Santa Run bijgekomen.

lees meer

Rotary Club Breda, 88 jaar jong