© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Opbrengst Groot Breda Pub Quiz bekend
Lees meer
Kaarten en tablets voor ouderen
Lees meer
Santa Run 2019
Lees meer
Pub Quiz 2019
Lees Meer
Jaarlijkse première filmavond
12 mei 1932..
Rotary Magazine juni 2021
lees hier
word lid van de eerste E-club
lees hier

Welkom op de clubsite van Rotary Club Breda

Welkom

breda

Welkom op de clubsite van Rotary Club Breda. Op deze site vindt u enige achtergrond informatie over onze club en activiteiten. Voor meer informatie omtrent Rotary Club Breda kunt u zich wenden tot de secretaris Wijnand Nijs via mail: wijnandnijs@gmail.com.

club Breda

Rotary première 2020

Na de nodige inspanningen is het ons gelukt om de première van de 25e Bond-film te bemachtigen voor ons 10e filmevent! Wij zouden bijzonder vereerd zijn om u als sponsor te mogen verwelkomen. Meer informatie, ook als u 'slechts' een kaartje wil kopen, kunt u vinden op de speciale pagina.

LEES MEER

Jaarlijkse activiteiten

Rotary Club Breda is een actieve club met meerdere vaste succesvolle jaarlijkse evenementen. Naast fundraising krijgt juist ook de inzet van ons netwerk en verbintenis met de maatschappij speciale aandacht.
Op het vlak van fundraising organiseert Rotary Club Breda jaarlijks een exclusieve filmpremière. De Eetclub, Nova Zembla, Sky Fall, Het Diner, Michiel de Ruyter, Spectre, Inferno, Murder on the Orient Express en afgelopen keer First Man, stonden garant voor een uitverkochte zaal en een waardevolle cheque voor lokale organisaties zoals Revant, De Blauwe Kamer, Stichting Mees en Steungezin.nl.
In 2013 is hierbij, in samenwerking met de vier andere Rotary Clubs in Breda en Omgeving de Rotary Santa Run bijgekomen.

lees meer

Rotary Club Breda, 88 jaar jong