• Hartelijk welkom bij De Heeren
  • Bedrijfsbezoek bij De Teruggave
  • Een journalist van kaliber, Frenk v.d. Linden
  • Een hartelijke ontvangst
  • Vervoer van de toekomst
  • De cockpit
  • Op de weg en in de lucht
  • Zo zou het kunnen zijn
  • De sponsors

Harry's Driver Club Event

Op 1 juli 2016 combineerde de Harry's Drivers Club de ingebruikname van de rolstoelpicknicktafel, de overhandiging van twee racerunners aan 'Achilles Etten leur' en de overhandiging van een rolstoel voor de stichting BAS, Bredase Aangepaste Sporten.


Leden van R.C.Breda West waren uitgenodigd voor een aangepaste lunch in het Mastbos. Daarbij waren ook uitgenodigd mensen van Markkant, Achilles en BAS.


De HDC  trok voor deze gelegenheid € 6000,00 uit om dit alles te realiseren. Dit bedrag is in enkele jaren bijeengebracht uit opbrengsten van Harry rijden door onze Rotaryleden.

nieuwsbrief februari 2019

In deze brief wil ik graag aandacht vragen voor de Discon 2019 (www.rotarydiscon2019.nl). Nu de Hoeksche Waard deze mag organiseren grijpen we graag de kans om onze nieuwe gemeente goed neer te zetten. Ons eiland wordt door sommigen genoemd als dé voedingsbodem voor de Randstad. Maar ja, zo groot is het eiland niet en dus moeten ook wij innoveren. Daarom gaat onze Discon over de innovatie van het voedselsysteem. In de ochtend worden alle problemen netjes op een rij gezet, mét oplossingsrichtingen. En in de middag gaan we zien hoe dat uitpakt.

Eén mogelijke oplossing is betere bewerking van landbouwgrond met ondersteuning door drones. Genetische manipulatie kan ons misschien verder helpen, of geeft dat te veel risico’s? Komt ons toekomstig voedsel uit een 3D-printer? Zijn insecten de nieuwe eiwitleveranciers? Welke andere businessmodellen hebben we straks nodig? Welke sturing (en ondersteuning) wil de overheid geven? Kan het ook nog kleinschalig? En, heel basaal, smaakt al dat nieuwe nog een beetje? Kom luisteren en discussieer mee op zaterdag 18 mei 2019.

Lees verder

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.


2.     Polio Plus Fund

 Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.


3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.


Doneer hier