Uniek kerstconcert brengt Gospelzangeressen Joany Muskiet en Jennefer Zichem voor het eerst samen op één podium!

Op 11 december 2016 werd er in Bilthoven een uniek benefiet Gospel kerstconcert georganiseerd. Solisten Joany Muskiet en Jennefer Zichem, ondersteund door het 12-koppige Wazzup Gospel Choir, gaven een swingend kerstconcert.

Beide zangeressen zijn ieder op zich al bijzonder, maar dat zij samen optreden is uniek en de intense spirituals van Joany gecombineerd met de soulvolle gospel van Jennefer zijn van absolute wereldklasse, dat zij nu samen optraden is een unicum!

De kerk was volledig uitverkocht en de ruim 550 zitplaatsen werden door de swingende muziek en de sfeer die beide zangeressen neerzetten algauw staanplaatsen!

Joany en Jennefer werden ondersteund door het Wazzup Gospel Choir, een initiatief van Dutch Gospel Arts Institute (DGAI). DGAI is de enige kunst- en cultuurinstelling in Nederland voor educatie op het gebied van gospelmuziek en alle stromingen die daaruit voortkomen, zoals soul, R&B, funk en hip hop.

In 2017 wordt er weer een swingend kerstconcert georganiseerd op zondag 10 december. Zet deze datum vast in uw agenda want het wordt deze keer ‘A Soulful Christmas’!

Dit Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclub De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert is bestemd voor diverse Biltse projecten; in samenwerking met Gemeente de Bilt-Bilthoven wordt aan diverse sociale en culturele initiatieven een bijdrage gegeven.

Kaarten bestellen

We zijn helemaal UITVERKOCHT. Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar. Hopelijk bent u volgend jaar weer in de gelegenheid en ontvangen we u graag bij een volgende editie.

Datum

Zondag 10 december 2017

Tijd

Zaal open: 15.00 uur | Aanvang concert: 15.30 uur

Locatie

OLV-kerk, Gregoriuslaan 8, Bilthoven

Musici

A Soulful Christmas; details worden nog bekend gemaakt

Entree

€ 25,- per toegangskaart

Kaarten kopen

details worden nog bekend gemaakt

Doel

Bijzondere Biltse projecten

Goed doel

Passend bij de Kerstgedachte wordt jaarlijks een goed doel uitgekozen waaraan de opbrengsten van het concert ten goede komen. Dit jaar is het goede doel een combinatie van diverse Bijzondere Biltse projecten; In samenwerking met Gemeente de Bilt-Bilthoven wordt aan meerdere verenigingen in de gemeente een bijdrage gegeven.

Hapje en drankje

Tijdens de pauze van het concert en na afloop is er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje en al doende ook bij te dragen aan het goede doel. U kunt met cash of met pin betalen.