Concert 'A Joyful Christmas’ op zondag 15 december

Na drie zeer succesvolle gospel kerstconcerten, met in 2018 een spetterend optreden van Elvis E en in 2016 en 2017 een fantastisch optreden van Jennefer Zichem zal ook dit jaar het kerstconcert 'A Joyful Christmas' iedereen in de kerststemming brengen. Na swingende soul en jazz brengen we deze keer vier-stemmig gezongen Nederlandstalige liedjes, gecombineerd met prachtige opera. Met meezingers en hartverwarmende klassiekers, belooft het voor iedereen een vocaal en sfeervol feest te worden!

Tickets bestellen

Er zijn diverse verkooppunten in de Bilt en Bilthoven zoals Haarmode Capello op de Bilderdijklaan, de Bilthovense Boekhandel, Kantoorboekhandel Dapper op de Julianalaan en Van Eijken Optiekop de Hessenweg.

Direct on-line kaartjes kopen kan natuurlijk ook via deze link.

Meisjes met de Wijsjes

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep die al jaren de harten van het publiek verwarmt met de heerlijke nostalgie van het Nederlandstalige lied. Met vier verschillende stemmen klinken Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk als een sprankelend, fris en krachtig geheel. Nederlandse klassiekers van toen tot nu blazen ze, met een theatrale knipoog, nieuw leven in door er een unieke, vierstemmige draai aan te geven. De Meisjes met de Wijsjes hebben een succesvolle theatertournee door heel Nederland. www.meisjesmetdewijsjes.nl

Pien van Gerven als special guest

Pien van Gerven is geboren en getogen in Nijmegen. Zij studeerde aan het Fontys Conservatorium, waar ze in juni 2012 met en 9,5 afstudeerde met haar eigen voorstelling over Maria Callas. Vervolgens ronde Pien de masterstudie muziektheater af met de nadruk op klassieke zang. Pien trad op in succesvolle voorstellingen als 'The Sound of Music', 'Carmen' van Opera Zuid en had ook een gastrol in 'Goede tijden, Slechte Tijden. Pien is tevens vocal coach en werkt mee aan The Voice Kids, The Voice Senior, New Musicalstar en Popster. www.pienvangerven.nl

Het Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclub De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert gaat dit jaar naar het project Tiny Forest, een te creëren speel- en leerplek in het centrum van Bilthoven en naar de Buddha's Smile School in India.

Na het concert; Loterij met een hapje en een drankje

Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje en al doende ook bij te dragen aan het goede doel. Betalen kan met cash en bij voorkeur met pin.

Na afloop van het concert zal er ook een loterij plaatsvinden met een aantal mooie prijzen! Bewaar uw toegangsbewijs daarom goed want hierop staat uw lotnummer.

Wij verwelkomen u graag 15 december 2019 op ons Benefiet kerstconcert 'A Joyful Christmas'. OLV-Kerk, Gregoriuslaan 8 in Bilthoven. Aanvang 15.30 (vanaf 15.00 uur is de zaal open). 

Rotary De Bilt-Bilthoven & Rotary Bilthoven Zandzegge