© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kerstconcert 10 december 2017

A Soulful Christmas in Bilthoven met Jennefer Zichem en haar Gospelkoor!

Op 10 december 2017 werd er weer een spetterend gospelconcert georganiseerd in Bilthoven. Vorig jaar was het enthousiaste publiek in een volledig uitverkochte zaal getuige van een fantastisch optreden. Dit jaar kwam Jennefer terug met haar gospelkoor en gaf ze een soul-tintje aan deze unieke middag.

Jennefer Zichem is een gevestigde naam in muzikaal Nederland. Ze is zeer veelzijdig en heeft o.a. op het podium gestaan met de Toppers, speelt met haar band Livefields zalen plat en met haar Gospelkoor entertaint ze jong en oud. Jennefer is gewend om van haar concerten een feestje te maken dus neem je ouders, je kinderen én je kleinkinderen mee!

Persfoto G-Roots bos

Het Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclubs De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert is dit jaar bestemd voor hospice Demeter in de Bilt. Deze organisatie biedt mensen in de laatste levensfase hoogwaardige zorg en is tevens een kennis- en ontmoetingscentrum voor vraagstukken rondom de laatste levensfase.

Kaarten bestellen

Er zijn diverse verkooppunten in de Bilt en Bilthoven zoals Haarmode Capello op de Bilderdijklaan, de Bilthovense Boekhandel en Kantoorboekhandel Dapper op de Julianalaan en Optiek van der Eijken op de Hessenweg. Bestellen via onze website (zie onder) kan natuurlijk ook.

Datum

Zondag 10 december 2017

Tijd

Zaal open: 15.00 uur | Aanvang concert: 15.30 uur

Locatie

OLV-kerk, Gregoriuslaan 8, Bilthoven

Musici

A Soulful Christmas; Gospel songs met een ‘touch of Soul’

Entree

€ 25,- per toegangskaart

Kaarten

Klik hier om kaarten te bestellen

Leeftijd

Leuk voor alle leeftijden!

Doel

Hospice Demeter

Hapje en drankje

Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje en al doende ook bij te dragen aan het goede doel. Betalen kan met cash of met pin.