© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kerstconcert 9 december 2018

A Soulful Christmas met Elvis E en zijn gospelkoor!

Op 9 december 2018 werd er weer een spetterend gospelconcert georganiseerd in Bilthoven. In 2017 was het enthousiaste publiek in een volledig uitverkochte zaal getuige van een fantastisch optreden van Jennefer Zichem. Dit jaar kwam Elvis E met als special guest Noreda Graves uit New York.

Elvis E komt uit Benin City in Nigeria. Hij heeft over de hele wereld gewerkt met diverse gospelartiesten en woont sinds 2004 in Nederland. Elvis componeert, arrangeert en dirigeert voor eigen projecten maar ook voor en met andere musici.

Het Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclubs De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert gaat ieder jaar naar een goed doel.

Er zijn diverse verkooppunten in de Bilt en Bilthoven zoals Haarmode Capello op de Bilderdijklaan, de Bilthovense Boekhandel en Kantoorboekhandel Dapper op de Julianalaan en Optiek van der Eijken op de Hessenweg. Bestellen via onze website kan natuurlijk ook.

Hapje en drankje

Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje en al doende ook bij te dragen aan het goede doel. Betalen kan met cash of met pin.