© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kerstconcert 15 december 2019

Concert 'A Joyful Christmas’ op zondag 15 december

Na drie zeer succesvolle gospel kerstconcerten, met in 2018 een spetterend optreden van Elvis E en in 2016 en 2017 een fantastisch optreden van Jennefer Zichem bracht ook in 2019 het kerstconcert 'A Joyful Christmas' iedereen in de kerststemming. Na swingende soul en jazz brachten we deze keer vier-stemmig gezongen Nederlandstalige liedjes, gecombineerd met prachtige opera. Met meezingers en hartverwarmende klassiekers, was het voor iedereen een vocaal en sfeervol feest!

Meisjes met de Wijsjes

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep die al jaren de harten van het publiek verwarmt met de heerlijke nostalgie van het Nederlandstalige lied. Met vier verschillende stemmen klinken Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk als een sprankelend, fris en krachtig geheel. Nederlandse klassiekers van toen tot nu blazen ze, met een theatrale knipoog, nieuw leven in door er een unieke, vierstemmige draai aan te geven. De Meisjes met de Wijsjes hebben een succesvolle theatertournee door heel Nederland. www.meisjesmetdewijsjes.nl

Pien van Gerven als special guest

Pien van Gerven is geboren en getogen in Nijmegen. Zij studeerde aan het Fontys Conservatorium, waar ze in juni 2012 met en 9,5 afstudeerde met haar eigen voorstelling over Maria Callas. Vervolgens ronde Pien de masterstudie muziektheater af met de nadruk op klassieke zang. Pien trad op in succesvolle voorstellingen als 'The Sound of Music', 'Carmen' van Opera Zuid en had ook een gastrol in 'Goede tijden, Slechte Tijden. Pien is tevens vocal coach en werkt mee aan The Voice Kids, The Voice Senior, New Musicalstar en Popster. www.pienvangerven.nl Pien werd begeleid door ons RDBB-lid Remco Schrijver www.themom.eu

Het Kerstconcert is een jaarlijkse terugkerende traditie en wordt georganiseerd door Rotaryclub De Bilt-Bilthoven en Rotary Bilthoven Zandzegge en de opbrengst van het kerstconcert gaat dit jaar naar het project Tiny Forest, een te creëren speel- en leerplek in het centrum van Bilthoven en naar de Buddha's Smile School in India.

Na het concert; Loterij met een hapje en een drankje

Na afloop van het concert was er gelegenheid om na te genieten met een drankje en een hapje en al doende ook bij te dragen aan het goede doel.

Rotary De Bilt-Bilthoven & Rotary Bilthoven Zandzegge