Rotary club Drechterland, veelzijdig en actief en dat al 35 jaar!

Jubileumavond 5 maart 2019

Op deze feestelijke avond vieren wij met genodigden ons 35-jarig Jubileum. Uiteraard hebben wij op deze avond ook een spreker.

Het thema voor de lezing is: ‘Amsterdam first, West-Friesland second’.

Om dit thema met passie en kennis te verwoorden kunnen we met trots melden dat het is gelukt om, in het heetst van de verkiezingsstrijd, gedeputeerde Jaap Bond bereid te vinden om alle mogelijkheden en uitdagingen rond dit thema naar voren te brengen.

Jaap Bond is een visionair bestuurder die op een kernachtige wijze kan vertellen wat er in West-Friesland moet veranderen om, na Amsterdam, het mooiste gebied in Nederland te worden. Daarbij gaat hij ook in op vragen als:  ‘wat is de invloed van de verkiezingen’ en  ‘hoe ziet West-Friesland er in 2030 uit’.

Geïnspireerd door deze topspreker kunnen de genodigden tijdens de informele voortzetting van deze avond verder over dit onderwerp napraten. Ook is er gelegenheid om herinneringen op te halen aan 35 jaar RC Drechterland en hier met elkaar het glas op te heffen.

Welkom op onze website

Rotary Drechterland, een actieve serviceclub en dat al 35 jaar! 

Dit jaar is ons 35-jarig jubileum en daarom staat maart in het teken van ons jubileum. Houd de website in de gaten voor meer nieuws.

ROTARY CONNECTS THE WORLD

Het President Elect Training Seminar (de PETS) is de voorbereiding op het komende Rotaryjaar. 

Zaterdag 16 maart kunnen alle Rotarians deelnemen aan workshops en de Assembly van ons district.

Bevestig aub direct jouw deelname via de aanmeldknop hieronder en maak jouw keuze voor de workshops! Programma zaterdag 16 maart 2019

09.00 uur

Ontvangst

09.30 uur

Plenaire opening

10.00 uur

Workshops in 3 rondes

12.50  uur

District Assembly 

13.45 uur

Gezamenlijke lunch/ evt. take away lunch

. . . VERDER