Rotary Club Drechterland, veelzijdig en actief, en dat al sinds 1983!

Schilderklus ‘Praathok Pastorie’

Door het coronavirus kwam het er amper van, maar zaterdag 31 oktober was het dan zover: de mouwen werden opgestroopt voor ons eerste ‘hands-on’ project: het beitsen van het bezoekerspaviljoen van het kleinschalig wonenproject voor demente ouderen, De Pastorie in Westwoud.

Sandra Singelenberg van De Pastorie was heel blij met het werk van de Rotarians van Drechterland.


 Lees verder...Rotary Club Drechterland

Rotary Club Drechterland is opgericht in 1983 bestaat op dit moment uit 16 leden.

Achtergrond

De leden van onze Rotaryclub wonen, werken of hebben op een andere manier een band met de gemeente Drechterland. Behalve ondernemers en zelfstandige professionals zijn er ook leden die in dienst zijn bij een bedrijf of organisatie. Veelal werkzaam in verschillende sectoren en rollen, we streven naar maximale diversiteit. De leeftijd van de leden ligt tussen de 40 en 70 jaar. De club bestaat uit ongeveer net zoveel mannen als vrouwen.

Visie

Wij zijn een club die hecht aan een respectvolle en productieve samenwerking, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Daarbij kijken we graag om ons heen en werken samen met regionale clubs voor bv. de voedselbank en aan de beroepenspeeddates voor leerlingen van havo/vwo. We onderhouden contacten en projecten met clubs in Litouwen, Macedonië, Marokko en Antalya. 

Bijeenkomsten

Om de week komen wij op dinsdagavond bij elkaar bij de Golfbaan Westwoud in Brasserie Westwoud. Elke avond is er een programma: een spreker vanuit de club of van buitenaf, clubzaken of extra activiteiten als bedrijfsbezoeken of voorbereidingen van maatschappelijke activiteiten. Lees verder...


INFORMATIEBLAD - ROTARY CLUB DRECHTERLAND

Rotary Helpt!

Meer projecten