© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Het Rotary Wilddiner 2023
RotaryWilddiner
Welkom bij Rotary Club Ede!
Werkbezoek aan Lokichar
Meer weten?
Groot Edes Dictee
Santa run - start
Nijmegen RC Ede en GM
Fietsen naar onze Duitse zusterclub
Jeugduitwisseling met Duitsland
Ontmoeting met onze Belgische zusterclub

RC Ede, sinds 13 november 1947

Nieuws


Kom naar de Opening van het Wildseizoen!

Opbrengst Wilddiner €38.000

Op 20 oktober is door een exquis sterrendiner door Rotary Club Ede, voor het eerst het Veluwse wildseizoen geopend. De avond vond plaats in Cultura te Ede met ruim 170 gasten. Daarbij werd maar liefst €38.000 opgehaald voor twee goede doelen: het Helen Dowling Instituut (therapeuten gespecialiseerd in mentale problematiek bij kanker) en de voedselbank in Ede.Rotary voorzitter Dick de Groot (rechts) en organisator Daan van Randwijk tonen de opbrengst.

Na opwachting door jachthoornblazers en een presentatie van Leendert Houweling wat wildbeheer op de Veluwe allemaal behelst. Genoten de gasten van de diverse gangen, die door lokale topchefs Kleyn (Lamens), Van den Oever (Edes Proeflokaal), sterrenchef Löhr (Koetshuis) en Blom (Feelgood Madeleines) waren bereid.

Dit alles werd verzorgd bij Cultura in Ede, dat door vrijwilligers van de Rotary Ede onder leiding van deze professionals tot een waar sterrenrestaurant was omgebouwd.

Ook de loterij en de veiling met topstukken, zoals een week hotelovernachting voor twee in Zuid-Afrika, Rondleiding op de Veluwe, Kookworkshops, een raceskelter, een weekend BMW cabrio, VIP-kaarten voor de TT in Assen vielen in de smaak en droegen bij aan de fantastische opbrengst.

Wij danken alle deelnemers en sponsoren, zoals genoemde toprestaurants, W&G Brinkhorst, Cultura, Horapark voor hun bijdrage.Klik voor info

Kenia

RC Ede bezoekt ook dit jaar weer de Health Clinic in Lokichar. Deze keer zijn twee artsen van RC Bennekom mee. Ook volgend jaar zit een bezoek in de pijplijn. Het project sluit aan bij het doel van 100 jaar Rotary Nederland: zorg voor moeder en kind.

RC Ede - Be a gift to the World