© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Bericht van de voorzitter

Bericht van de voorzitter

Het komende Rotary jaar mag ik voorzitter zijn van de Rotaryclub in Enkhuizen. Een spannende periode waar ik zin in heb. Nadat ik in 2003 lid ben geworden zou ik feitelijk al veel eerder “aan de beurt” moeten zijn voor het voorzitterschap, maar door mijn werkzaamheden in en rond Amsterdam en daarna Den Haag was het voor mij simpelweg onmogelijk om altijd en tijdig op de club te zijn. De afgelopen 6 jaar is mijn thuisbasis voor het werk gewoon in Zwaagdijk-Oost en is het voorzitterschap een logische stap.

Ik zie er naar uit, na bijna 1 jaar geen fysieke bijeenkomsten meer te hebben gehad, samen met de leden onze club weer terug naar de basis te kunnen brengen. We snakken naar het onderlinge contact en de actie die bij onze club hoort.

Mijn motto is: ‘Rotary opent deuren’. Laten we er vertrouwen in hebben dat we vele deuren kunnen openen, voor onszelf en voor de gemeenschap en voor het clubgevoel.

Ik zie uit naar een mooi, gezellig en in meerdere opzichten vruchtbaar jaar waar we over een aantal jaren met tevredenheid aan terug kunnen denken.

Jan Heddes

Thema Rotary International: serve to change lives