© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
de kernen....
Project Ouderkamer Basisschool AZC
Nieuwe inrichting Ouderkamer AZC Basisschool
In actie voor school AZC Prinsenbos
Rotary pimpt tuintjes bij Basisschool AZC Prinsenbos
Wij steunen Shelterbox
Shelterbox
Rotary Magazine - Mei 2024
Lees het magazine
Jaarthema 2023 - 2024
Lees verder

Welkom! Rotary Club Gilze-Rijen en Dongevallei is actief in de gemeenten Gilze en Rijen, Dongen, Alphen en Chaam, Baarle-Nassau

Rotary Wie en Wat ?

Wie zijn wij ?

Rotary Club Gilze-Rijen en Dongevallei is een serviceclub waarvan leden zich met hun professionele beroepservaring en netwerken met hart en ziel inzetten voor regionale maatschappelijke doelen en internationale humanitaire projecten. Het motto daarbij is: "Service above Self". Door de verschillende achtergronden en beroepen van de leden is de diversiteit hoog. Het internationale project  "Help Polio de wereld uit" wordt ieder jaar ondersteund. Al enige jaren zet Rotary zich in voor de basisschool van het Asielzoekers Opvang Centrum Prinsenbos.  Zie  ook hierboven bij  Activiteiten.

Voor een indruk van andere Rotary activiteiten: Rotaryhelpt.nl

Wij zijn netwerkpartner van https://www.vipvoorelkaar.nl/

Jaarlijks organiseren wij een Kerstpakkettenactie  ten behoeve van alleenstaanden en gezinnen die van een zeer bescheiden inkomen moeten rondkomen. Ruim 220 pakketten vinden hun weg naar de doelgroep, in samenwerking met gemeenten, sponsors, lokale ondernemers en kerkelijke instellingen.  Wilt u ook een bijdrage geven aan de actie in 2024 , stort dan uw bijdrage op IBAN NL87INGB0657948969.  

Heb je belangstelling om lid te worden? Stuur dan een mail naar de SecretarisRotaryGRDV@gmail.com

Rotary

volg ons op twitter @RotaryGRDV