© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Haarlemmermeerlanden

            Welkom op de Site van Rotary Haarlemmermeerlanden!


         Ons jaarthema 2023-2024: 
"Bouwen" 


1 of 10


Golf in the Dark voor de 2e keer uitgesteld 

Helaas, helaas! Het weer en de conditie van de golfbaan zijn wederom onbetrouwbaar en dus vinden we het risico te groot dat het evenement op 2 februari 2024 op het laatste moment moet worden afgeblazen. De nieuwe datum is 22 maart 2024. We hopen dat alle deelnemers en vrijwilligers dan weer beschikbaar zijn.

Was je op 3 november of 2 februari verhinderd, maar kun je wel op 22 maart? Meld je dan snel aan via kuijk@siekmanstassen.nl 

Rotary Haarlemmermeerlanden lanceert wijnactie 

Rotaryclub Haarlemmermeerlanden steunt jaarlijks vele goede doelen. De bekendste daarvan is onze Seniorendag, waarop we ca. 100 Senioren uit de Haarlemmermeer een gezellige dag uit aanbieden. Voor 2024 staat weer een volledig verzorgde vaartocht in juni in de planning.

Om voor de goede doelen voldoende geld bijeen te brengen is nu een wijnproject gestart. U kunt genieten van twee voortreffelijke Italiaanse wijnen uit de regio Campania. De rode wijn is geproduceerd met Aglianico-druiven, de witte wijn wordt verkregen van de Greco-wijnstok.

Deze flessen worden aangeboden in dozen van 6 stuks, voor de prijs van 50€ per doos. U steunt niet alleen de goede doelen, maar gaat ook genieten van wijnen van Italiaanse top-kwaliteit!

Bij een bestelling van 3 dozen of meer worden deze binnen de Haarlemmermeer gratis door onze clubleden thuisbezorgd.

Bestellen kan via:

Een email naar kuijk@siekmanstassen.nl of rotaryhaarlemmermeerlanden@hotmail.com 

Maar ook via een reactie op onze facebookpagina https://www.facebook.com/profile.php?id=100064791910575 of door onderaan deze pagina op "neem contact met ons op" te drukken en uw bestelling door te geven!Golf in the Dark voor de 2e keer uitgesteld 

Helaas, helaas! Het weer en de conditie van de golfbaan zijn wederom onbetrouwbaar en dus vinden we het risico te groot dat het evenement op 2 februari 2024 op het laatste moment moet worden afgeblazen. De nieuwe datum is 22 maart 2024. We hopen dat alle deelnemers en vrijwilligers dan weer beschikbaar zijn.

Was je op 3 november of 2 februari verhinderd, maar kun je wel op 22 maart? Meld je dan snel aan!