© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Tennis
Charitatief
Genieten
Fundraising
Doeltreffend
Zichtbaar
In balans
Waardevol
Voor de wind

Jaarthema Rotaryclub Haarlemmermeerlanden 2021-2022
"BETER MAKEN (be-do-have)"

Opknappen tuin bij Maatschappelijke Opvang Haarlemmermeer

De Maatschappelijke Opvang Haarlemmermeer is een voorziening voor dakloze gezinnen met kinderen. De kortdurende opvang richt zich op zorg en/of hersteltrajecten van de gezinnen, om zo spoedig mogelijk te voorzien in een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Bij het complex aan de Hoofdweg in Hoofddorp hoort een tuin, waar de kinderen kunnen spelen. Deze tuin is heel erg hard toe aan een grondige opknapbeurt. Rotary Haarlemmermeerlanden besloot dat project op zich te nemen. Vandaag is daarmee een begin gemaakt. Een aantal leden heeft hard gewerkt om de oude voorzieningen te slopen en af te voeren, zodat er gestart kan worden met het aanbrengen van nieuwe voorzieningen. Wij danken de Sponsors "PARO" en "Meerland Bouw" voor hun fantastische bijdragen. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van de vorderingen!

Golf mee voor het Goede Doel op 29 oktober 2021

 

Wegens succes vervolgd: 3e "Friet en een Lied" actie

Na de succesvolle "Friet en een lied" actie bij Westerkim in Nieuw Vennep en De Horizon in Hoofddorp kwamen er vele vragen om een vervolg. Vandaag, 15 april 2021, was het zover: Bij Eigen Haard in Zwanenburg werd de Friet weer verzorgd door Woody's - Wouter van Zijp en de zang door Mark Meijer. E.e.a. werd Corona-proof begeleid door een klein team van Rotary Haarlemmermeerlanden. De foto's en de video bewijzen dat de sfeer er weer goed in zat en dat de bewoners van Eigen Haard hebben genoten. En daar doen we het voor!

 

Facebook