• Tennis
  • Charitatief
  • Genieten
  • Fundraising
  • Doeltreffend
  • Zichtbaar
  • In balans
  • Waardevol
  • Voor de wind
Jaarthema Rotaryclub Haarlemmermeerlanden
Diversiteit en Verbinden

Sint bij voedselbankkinderen

Voor de 8e keer organiseerde Rotaryclub Haarlemmermeerlanden i.s.m. de Voedselbank Haarlemmermeer en Hockeyclub De Reigers een Sinterklaasfeest voor kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Op 1 december 2018 vond dit feest plaats in het clubhuis van De Reigers. Er waren 62 kinderen voor het feest aangemeld en de bijeenkomst stond wederom onder leiding van Rieneke van Nunen, die dit voor de 8e keer deed! Sint en zijn Pieten vermaakten de kinderen, die elk met een mooi cadeau naar huis gingen.

Opbrengst Streetgolf 9107€!

Op 5 oktober 2018 werd door Rotary Haarlemmermeerlanden voor de 4e keer het Streetgolf Haaarlemmermeer ten bate van het goede Doel gehouden. Er namen 100 deelnemers aan deel die bij prachtig weer een parkoers van 12 holes in en om het Cultuurgebouw in Hoofddorp aflegden. Voor een hapje en een drankje werd gezorgd en er waren leuke prijzen voor de winnaars.


De opbrengst was 9107€, welk bedrag o.a. zal worden besteed aan het mogelijk maken van een Seniorendag voor 150 ouderen in de Haarlemmmermeer, welke in het voorjaar van 2019 zal worden gehouden.


Deze middag werd organisatorisch mogelijk gemaakt door de leden van Rotary Haarlemmermeerlanden aangevuld met vele vrijwilligers. wij danken dan ook iedereen, niet in de laatste plaats onze sponsors die aan het succes van dit evenement heeft bijgedragen! 


Voor foto's van dit evenement, gemaakt door Robert Joore: ga naar de Tab Foto's.

Feest voor 130 Senioren

Seniorenfeest 2019 Groot Succes!

Het vijfde Seniorenfeest dat op 7 april 2019 voor 130 Senioren uit de Haarlemmermeer werd gehouden is wederom zeer succesvol verlopen. De Senioren werden door vrijwilligers gehaald en gebracht naar de prachtige versierde feestlocatie, showkas "de Arendshoeve" waar een verrassingsprogramma en een driegangendiner geheel kostenloos werden aangeboden. Het programma begon om 10:30 uur met een welkomstwoord van de Voorzitter van Rotaryclub Haarlemmermeerlanden, Jaap Dijkman, gevolgd door een toespraak van Wethouder Marjolein Steffens. Tussen koffie met gebak, een aangeklede borrel en het driegangenmenu werden de gasten vermaakt door tafelgoochelaars. na de maaltijd volgde een muzikale Bingo o.l.v. Rieneke van Nunen, waar leuke prijzen mee te winnen waren. bij vertrek kregen alle gasten nog een attentie om mee naar huis te nemen. Om 15:00 uur werden de gasten weer naar huis gebracht. Het geheel werd gerealiseerd door meer dan 50 vrijwilligers.

Facebook