• Tennis
  • Charitatief
  • Genieten
  • Fundraising
  • Doeltreffend
  • Zichtbaar
  • In balans
  • Waardevol
  • Voor de wind
Jaarthema Rotaryclub Haarlemmermeerlanden 2020-2021
"Samen verder"

Sint bij voedselbankkinderen

Voor de 8e keer organiseerde Rotaryclub Haarlemmermeerlanden i.s.m. de Voedselbank Haarlemmermeer en Hockeyclub De Reigers een Sinterklaasfeest voor kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Op 1 december 2018 vond dit feest plaats in het clubhuis van De Reigers. Er waren 62 kinderen voor het feest aangemeld en de bijeenkomst stond wederom onder leiding van Rieneke van Nunen, die dit voor de 8e keer deed! Sint en zijn Pieten vermaakten de kinderen, die elk met een mooi cadeau naar huis gingen.

Streetgolf 2019 op 27 september!

Schrijf je in voor dit gezellige evenement ten bate van een goed doel! 27 september a.s. om 14:30. Iedereen kan meedoen, ook al heb je nog nooit gegolfd. 

Meld je aan via kuijk@siekmanstassen.nl o.v.v. naam en aantal spelers

Voor foto's van Streetgolf 2018,  gemaakt door Robert Joore: ga naar de Tab Foto's.

Seniorenvaartocht op 19 april

Seniorenvaartocht wegens Coronavirus geannuleerd

In verband met het Coronavirus heeft het bestuur van Rotaryclub Haarlemmermeerlanden moeten besluiten de Seniorenvaartocht van 19 april 2020 te annuleren. Alle senioren die zich hadden aangemeld zullen hierover persoonlijk worden ingelicht. Wij hopen van harte dat we deze mooie vaartocht op een later moment alsnog kunnen laten plaatsvinden. Dank voor uw begrip!

Op 19 april 2020 Opnieuw een Seniorenfeest! 

Het zesde Seniorenfeest voor Senioren uit de Haarlemmermeer zal op 19 april 2020 plaatsvinden. Deze keer wordt het een vaartocht door Kaag en Braasem!  De Senioren worden door vrijwilligers gehaald en gebracht naar de opstappplaats van de boot in Leiderdorp. De boot zal dan rond 12 uur vertrekken. Aan boord is alles verzorgd: een mooi buffet met eten en drinken. Medische begeleiding is aanwezig. Ook voor entertainment wordt gezorgd. Deze dag wordt de Senioren kostenloos aangeboden door de Rotaryclub.


Inmiddels zijn er al meer aanmeldingen binnengekomen dan er plaatsen zijn op de boot, dus helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen meer accepteren!


Op de foto hieronder een impressie van de Seniorendag 2019


Facebook