Onze club en onze goede doelen

1 juli:over ons

Lees meer over onze enthousiaste en betrokken club Rotary Huizen Gooimeer en de activiteiten die we doen voor de lokale en internationale gemeenschap.

 

Rotary ondersteunt kansarme baby’s in Nederland

Rotary steunt babyspullen.nl

Baby’s die geboren worden in een gezin met financiële problemen, beginnen hun leven letterlijk ‘kansarm’. In Nederland gaat het om 1 op de 9 baby’s! Rotary wil deze kindjes méér kansen bieden, in samenwerking met de Stichting Babyspullen.

 

Eenzaamheid

1 januari:Rotary tegen Eenzaamheid

Lees meer over de activiteiten die we lokaal in Huizen organiseren. Het verminderen van Eenzaamheid is een van de doelen die we nastreven.

 

End Plastic Soup

1 januari:End plastic Soup

Lees meer over de lokale en internationale acties End Plastic Soup van Rotary Huizen Gooimeer en de samenwerking met andere Rotary clubs in Nederland en de rest van de wereld.

 

Wandelen voor Water

1 januari:

Ieder jaar organiseert Rotary Huizen Gooimeer in samenwerking met andere Rotary clubs in de regio Wandelen voor Water. Leerlingen van basisscholen wandelen om geld in te zamelen voor waterprojecten in Ethiopië.

 

Huizen voor Sint Maarten

1 november:

Met de actie van de Rotaryclub Huizen Gooimeer voor het door de orkaan Irma verwoeste Sint Maarten die 43.000 euro heeft opgebracht en een Global Grant van 338.000 USD wordt bijgedragen aan de wederopbouw van de basisschool 'Sister Marie Laurence'. Lees meer over de actie van november 2017 en het laatste nieuws over de wederopbouw.