© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
350 Pioentulpen voor vrijwilligers
Vier onze Vrijheid live TV programma 5 mei
Help Antonija en Frank de crisis door
Rotary steunt babyspullen.nl
'End Plastic Soup': Meedoen? Meld je aan!
Nieuwjaarsduik School & Sport Challenge: Wie doet er mee?
Nostalgisch Kerstzingen in De Engel 21 december 2019
Wandelen voor Water voor Malawi
Exceptional School Sister Marie Laurence Sint Maarten

Welkom op de website van Rotary Huizen Gooimeer

Huizen voor Sint Maarten

De actie van de Rotaryclub Huizen Gooimeer voor Sint Maarten heeft in 2017 43.000 euro opgebracht. Met dit geld wordt de Exceptional School met speciaal onderwijs mogelijk gemaakt op de door de orkaan Irma verwoeste  basisschool 'Sister Marie Laurence'. 
Op dit moment vindt de voorbereiding plaats van de bouw van een sportveld, een speelterrein en een recreatiepark die ook gebruikt worden door de lokale gemeenschap van Middle Region. In oktober 2019 is het trainingsprogramma voor de leerkrqchten gestart. We hopen dat we snel duidelijkheid krijgen over de herbouw van de school met de middelen van de Wereldbank. 

Lees meer

Een verbindende club

Naast dat we 'People of Action' zijn, is het jaarthema van Rotary Huizen Gooimeer voor het jaar van 2020-2021 ‘Verbinden, Vertrouwen en Vitaliteit’. Rotary biedt de mogelijkheid om vanuit onderlinge verbondenheid en vriendschap (fellowship) van betekenis te zijn in de samenleving. Dichtbij, maar ook veraf. Je kunt iets doen waar je goed in bent en waar je jezelf/anderen/de wereld ook daadwerkelijk mee dient. 

Daarnaast is het vooral ook leuk, met een interessant programma, presentaties en excursies, en natuurlijk gezamenlijke activiteiten voor het goede doel met de Rotary basisgedachte: 'Service above Self'.

Lid worden?