© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
350 Pioentulpen voor vrijwilligers
Vier onze Vrijheid live TV programma 5 mei
Help Antonija en Frank de crisis door
Rotary steunt babyspullen.nl
'End Plastic Soup': Meedoen? Meld je aan!
Nieuwjaarsduik School & Sport Challenge: Wie doet er mee?
Nostalgisch Kerstzingen in De Engel 21 december 2019
Wandelen voor Water voor Malawi
Exceptional School Sister Marie Laurence Sint Maarten

Welkom op de website van Rotary Huizen Gooimeer

Nieuws

Clubsite

Huizen voor Sint Maarten

De actie van de Rotaryclub Huizen Gooimeer voor Sint Maarten heeft dankzij samenwerking met 10 andere clubs en een Global Grant een budget van 338.000 USD opgeleverd. Met dit geld wordt de Exceptional School met speciaal onderwijs mogelijk gemaakt op de door de orkaan Irma verwoeste  basisschool 'Sister Marie Laurence'. 

Intussen is de community area met basketbalveld, een speelterrein en een recreatiepark voor ouderen in gebruik genomen en ook beschikbaar gesteld aan de lokale gemeenschap van Middle Region. we verwachten dat de sloop en herbouw van de school i.s.m. de Wereldbank in najaar 2022 kan starten en de school eind 2023 in gebruik kan worden genomen.

Lees meer

Een verbindende club

Het jaarthema van Rotary Huizen Gooimeer voor het jaar van 2021-2022 is ‘Harmonie’. Niet alleen omdat de voorzitter iets met muziek heeft, maar ook omdat Rotary professionals van verschillende achtergrond met elkaar verbindt, om vanuit die diversiteit en verscheidenheid aan talenten van betekenis te zijn in de samenleving. Dichtbij, maar ook veraf. Je kunt iets doen waar je goed in bent en waar je de ander daadwerkelijk mee verder helpt. 

Daarnaast is het vooral ook leuk, met een interessant programma, presentaties en excursies, en natuurlijk gezamenlijke activiteiten voor het goede doel met de Rotary basisgedachte: 'People of Action'.

Lid worden?