© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Open Clubbijeenkomst

 Rotary Club Oosterwolde

                                                         woensdag 6 april 2022Rotaryclub Oosterwolde nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op woensdag 6 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

 

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Ooststellingwerf en omstreken maar ook ver daarbuiten. 

 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

 

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst op woensdag 6 april 2022.
De ontvangst is om 17:30 uur in Grand Café De Hildenberg in Appelscha. De bijeenkomst is om 20:00 uur afgelopen. Je moet je wel tevoren aanmelden.

We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben dan een interessante clubbijeenkomst.

 

Aanmelden kan tot 30 maart 2022 via e-mailadres  johanvanteeffelen@gmail.com Na aanmelding ontvang je dan een bevestiging met nadere informatie voor zover noodzakelijk.

 

Meer informatie over Rotary kun je vinden op de clubwebsite www.rotary.nl/oosterwoldefr/