Rotary connects the world, Ate Buiteveld, voorzitter RcOosterwolde, heet u hartelijk welkom.

Fit zijn is fijn!

N381 Healthy Walk

N381 Healthy Walk 

Afgelast

Vanwege de verspreiding van het coronavirus worden evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland afgelast. De maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april. Wat daarna gebeurt is veel te onzeker en daarom heeft Rotaryclub Oosterwolde besloten om de N381 Healthy Walk niet door te laten gaan op 3 Mei 2020

Wel is men voornemens om dit evenement volgend jaar weer op te pakken maar een definitieve datum is nog niet bekend gemaakt.

Motel Westcoast 20-6-20

Play video

Openluchttheater de Koele Appelscha op 20-6-20 

Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel “Olympisch niveau”, waarvan muziekblad OOR ook schreef: “Zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”.

 Met nummers van onder andere legendarische groepen als Eagles, The Beach Boys, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, CCR, Joni Mitchell, Steely Dan en Kenny Loggins, maar óók van groepen en artiesten die door hen zijn beïnvloed. Voor de liefhebber een schatkist aan grote hits.

Oftewel Motel Westcoast gaat Back to the Roots!

Rotary Healthy kids Ooststellingwerf

De opbrengst van de kaart verkoop komt ten goede aan Rotary Healthy Kids Ooststellingwerf.

Onder het motto fit zijn is fijn, wordt voor de jeugd in Ooststellingwerf het project Rotary Healthy kids Ooststellingwerf gestart.

Info
Facebook