© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
N381 Healthy Walk Zondag 11 Juni 2023
2e Editie
Queen the Music in De Koele zomer 2023
lees meer
Kerstconcert van Rotary Oosterwolde: een mooie avond!
Kerst met de Rotary
"End polio now" tulpen 2022 geplant
lees meer
Rotary Healthy Kids
Lees meer
Rotary Healthy kids
Meer info
Shelterboxen voor Turkije en Syrië
Lees meer
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
op zoek naar Nederlandse cultuur
LEES VERDER...

 Janine Schraa,  voorzitter van RcOosterwolde, heet u hartelijk welkom met "Imagine" als het thema voor dit jaar.

N381 Healthy Walk 2023
Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol avontuur en sportiviteit! Op zondag 11 juni 2023 organiseert Rotary Oosterwolde opnieuw een hartverwarmend evenement: een spectaculaire hardlooproute, een prachtige wandelroute en voor onze jongste deelnemers een betoverende sprookjestocht.

Stap in de magische wereld van sprookjes en help mee om de prinses te bevrijden door middel van uitdagende opdrachten en raadsels. Onderweg ontmoet je bekende sprookjesfiguren die je kostbare aanwijzingen geven.

Dus, haal je hardloopschoenen tevoorschijn, trek je wandelschoenen aan of neem je kleintjes mee op een sprookjesavontuur. Doe mee aan dit geweldige evenement en draag bij aan het inzamelen van fondsen voor het prachtige project Healthy Kids Ooststellingwerf. Mis het niet, schrijf je nu in en maak deel uit van deze betoverende ervaring!

Info

Ruim 700 bezoekers kwamen naar De Koele in Appelscha om de band Motel Westcoast te zien.

 

Op 2 Juli 2022 organiseerde wij een openluchtconcert voor het goede doel, Rotary Healthy Kids Ooststellingwerf. De leden van Motel westcoast zijn Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee en Julian Thomas. Zij werden begeleid door een vijfkoppige band. Met bekende nummers speelden zij de sterren van de hemel en het publiek zong de meeste nummers mee.

Onder meer nummers van de Beach Boys, Fleetwood Mac, The Doobie Brothers en vele anderen passeerden de revue.

Bekijk hier de foto's

Wegens succes verlengd in 2023

Inmiddels hebben wij QUEEN THE MUSIC vastgelegd in De Koele op Zaterdag 1 Juli 2023.

Bestel hier je tickets voor Queen the Music 2023

De Koele 2023  Theatershow Queen the Music

🎶 Mis het niet! Er zijn nog maar een paar  kaarten over voor het meest spectaculaire muziekevenement van het jaar: QUEEN THE MUSIC op 1 juli 2023! 🎶


🌟 Beleef een onvergetelijke avond vol magie en pure rock-'n-roll in het adembenemende openluchttheater De Koele te Appelscha. Deze legendarische locatie vormt het perfecte decor voor de ultieme hommage aan de enige echte rockkoningen, Queen! 🌟


Trek je mooiste outfit aan, warm je stembanden op en bereid je voor op een avond vol adembenemende live muziek, knallende hits en een fantastische sfeer die je hart sneller doet kloppen. QUEEN THE MUSIC is dé kans om de tijdloze klassiekers zoals "Bohemian Rhapsody," "We Will Rock You" en "Don't Stop Me Now" te horen, uitgevoerd door getalenteerde muzikanten die de magie van Queen tot leven brengen.


Maar wacht niet te lang! De laatste kaarten vliegen de deur uit en je wilt deze once-in-a-lifetime ervaring absoluut niet missen. Grijp nu je kans en verzeker jezelf van een plekje bij deze legendarische show. 🎸🎤


Of je nu een die-hard Queen-fan bent of gewoon op zoek bent naar een avond vol onvergetelijk entertainment, QUEEN THE MUSIC op 1 juli 2023 is dé gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van de grootste rockband aller tijden.


Bestel nu je kaarten en wees er snel bij! Dit is jouw kans om de grootsheid van Queen te ervaren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Mis het niet, want het wordt een avond die je niet snel zult vergeten! 🎶💥


Bestel hier je tickets


Facebook