© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Job Rotary - Rotary ondersteunt bij het zoeken naar een nieuwe baan

Job Rotary - Rotary ondersteunt bij het zoeken naar een nieuwe baan

Het kan je zomaar gebeuren: na een jarenlang dienstverband raak je opeens werkloos. Wat nu?
Er zijn in Nederland vanuit de overheid al veel goede regelingen, maar niet alles past bij je. Zeker als je een wat oudere werkzoekende bent.

Wanneer het als 45-plusser lastig is om aan het werk te komen, dan kan Rotary Ridderkerk je op weg helpen. Er zijn twee voorwaarden: je woont in Ridderkerk en je bent gemotiveerd. 

Als je meedoet, krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Mentoren vanuit de Rotary hebben ruime werkervaring, mensenkennis en vaak een groot netwerk.  

Rotary Ridderkerk biedt geen kant-en-klare baan, maar ondersteuning en begeleiding bij de zoektocht naar werk. Denk aan het maken van een plan, het opstellen van een CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek. De begeleiding is heel persoonlijk. En een prettige bijkomstigheid: de ondersteuning is gratis. 

Interesse? 

Neem contact met ons op via info@rotaryridderkerk.nl 

Meer informatie 

Dit aanbod van Rotary Ridderkerk valt onder JobRotary. JobRotary begeleidt en ondersteunt oudere werkzoekenden op weg naar nieuw werk. De organisatie is ontstaan uit Rotaryclubs waarin ondernemers samen komen om zich belangeloos in te zetten voor de maatschappij, dáár waar dat nodig is. Daar past het begeleiden van werkzoekenden ook bij. Vooral omdat professionele hulp niet altijd toereikend en doeltreffend is voor ouderen werkzoekenden. Meer informatie staat op www.jobrotary.nl