© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Muziekinstrumenten voor Caecilia en Fidelio
Lees meer
In actie tegen menstruatie-armoede
Donatie aan Burgerinitiatief
4 Juni End Plastic Soup Action Day
Meer informatie
Winnaars van de eerste Bridgedrive Rotary Scherpenzeel-Woudenberg
Lees HIER over het fantastische resultaat
Schrijversavond- maandag 11 april 2022
Verslag van de schrijversavond 2022
Wij zijn Rotary Club Scherpenzeel- Woudenberg
video "We are RC Scherpenzeel- Woudenberg"
Hoor wie klopt daar, kinderen? Rotary verblijdt kinderen met boeken
Lees meer
Te gast bij Zusterclub Rotary Lippetal
Laptops voor de dierenambulance
laptops voor dierenambulance

Welkom bij Rotary Scherpenzeel-Woudenberg!

Nieuws

Meer nieuws

Afsluiten clubjaar 

Met de uitreikingen van het gefundraisde bedrag van 2500,- euro aan beide muziekverenigingen door onze voorzitster Marieke Gaasbeek, sluiten we ons clubjaar af!

Muziekverenigingen Fidelio en Caecilia zijn erg blij met het bedrag. Zij besteden het aan een nieuwe buisklok respectievelijk aan de jeugdslagwerkgroep.

Steun aan lokale doelen

Onze jaardoelen zijn deze keer de muziekverenigingen van onze dorpen: Caecilia Scherpenzeel (focus op jeugd-slagwerkgroep) en Fidelio Woudenberg (wil graag een marimba aanschaffen). Beide hebben dus mooie plannen om hun activiteiten uit te breiden, zodat we daar uiteindelijk allemaal weer van kunnen mee genieten!

Geen benefietconcert

Ongelooflijk spijtig vinden wij het dat we in 2021 ons jaarlijkse benefietconcert “Night of the Rotary” met pianist Wouter Harbers en violist Robert Chekov niet kunnen laten doorgaan. U bent van ons gewend dat wij eind januari in de Achthoek een fantastisch mooi muzikaal programma voor u samenstellen met pianist Wouter Harbers en violist Robert Chekov, waarvan de opbrengsten altijd naar ons jaardoel gaan. Deze keer gaat dat dus niet door.

Dit jaar zou alweer de vierde editie zijn, een bijzondere, want onze jaardoelen Caecilia en Fidelio zijn zelf natuurlijk ook heel muzikaal .

We moeten allemaal volhouden, er komt een tijd waarin we u weer kunnen verwelkomen. Laten we er volgend jaar met elkaar een nóg mooiere editie van maken!

Meer informatie