Welkom bij Rotary Scherpenzeel-Woudenberg!

BENEFIETCONCERT 1 februari 2020

Benefietconcert 1 februari 2020

Night of the Rotary

Klassieke muziek en filmmuziek, hand in hand.

Het concert

Klassieke muziek en filmmuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wouter Harbers (vleugel) en Robert Cekov (viool) geven op zaterdag 1 februari 2020 voor Rotary Scherpenzeel-Woudenberg een concert met muziek uit mooie en ontroerende films en van bekende componisten.

Tijdens dit concert zal alt/mezzo sopraan Marianne Selleger een gastoptreden verzorgen.

Wouter Harbers is een jonge, ambitieuze pianist met een brede achtergrond. Hij is een veel gevraagde pianist met jaarlijks ruim 100 optredens per jaar en heeft acht eigen concertseries in Zeist en Amersfoort. Sinds 2011 is Wouter fulltime pianist en is zijn missie klassieke pianomuziek op een toegankelijke manier dichter bij het brede publiek te krijgen. Onlangs heeft Wouter zijn debuut in het Concertgebouw in Amsterdam gemaakt.

Robert Cekov begon al op jonge leeftijd zijn vioolstudie en wint diverse prijzen. Robert is sinds 1990 eerste violist in het Nationaal Balletorkest in Amsterdam en treedt op met diverse ensembles over de hele wereld.

Marianne Selleger is een veelzijdige zangeres met een ruime ervaring in opera, liederen en oratorium. Van Italiaanse filmmuziek tot verfijnde klassiek liederen van Brahms.

Lees meer

'End Polio Now'-Tulp

'End Polio Now' tulp

Door de verkoop van de ‘End Polio Now’-tulp doen wij aan fundraising voor de doorlopende campagne van Rotary om polio de wereld uit te helpen.

Sinds september zijn de bollen weer te koop. De ‘End Polio Now’-tulpenbollen worden aangeboden per luxe verpakking van 25 stuks en kosten € 15,-. Wie de tulp koopt, helpt mee polio wereldwijd te bestrijden. Geniet volgend jaar ook van deze bijzondere 'End Polio Now'-tulp!

Bestel hier