© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Walking Bridgedrive

Abcoude zaterdag 20 april 2024

Op zaterdag 20 april 2024 organiseert de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude samen met Bridgeclub De Hulksbrug de "Rotary Walking Bridge Abcoude 2024". Tijdens deze gezellige bridgedrive wordt er op 7 locaties in de dorpskern van Abcoude gebridged.

Alle bridgers in De Ronde Venen en wijde omtrek kunnen deelnemen, ook als zij niet lid van een bridgeclub zijn. De horecagelegenheden zorgen voor koffie, thee en een heerlijke lunch.

De opbrengst is bestemd voor het Viscentrum Gehandicapten bij Fort Abcoude. Mensen in een rolstoel kunnen hier veilig en comfortabel vissen in de mooie natuur bij Fort Abcoude. Het viscentrum wordt gerund door vrijwilligers en is grotendeels afhankelijk van donaties.

Inschrijving

  • mail achternaam, mobielnummer, bondsnummer (optioneel), dieetwensen, evt. slecht ter been, van u en uw partner naar rotarybridgeabcoude@gmail.com

Tijden

  • aanvang 10.00 uur, einde ca 16.30 uur

Prijsuitreiking

  • 17.00 uur in Sporthuis Abcoude, Geinplein 3, Abcoude

Afhalen loopbriefjes

  • 9.00 - 9.30 uur in Restaurant De Eendracht, Hoogstraat 37 in Abcoude

Inschrijfgeld

  • €75 per paar, over te maken op bankrekening NL64 RABO 0365 5038 27 t.n.v. Stichting Communityservice Rotary Vinkeveen-Abcoude.
    Vergeet niet de paarnamen te vermelden bij de betaling.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.
Bij teveel aanmeldingen zijn ontvangst van de aanmelding en de betaling bepalend.

Sluiting Inschrijving
De inschrijving wordt op 18 april 2024 gesloten. Bij intrekking van de inschrijving na 17 april 2024 wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Meedoen maar geen partner?
Mail dan uw gegevens (incl. mobielnummer) naar rotarybridgeabcoude@gmail.com. We proberen dan de losse aanmeldingen te koppelen. Let op: stuur nog geen geld als u nog niet gekoppeld bent.

We hopen u op 20 april te mogen verwelkomen!