Rotary Club Almere - 30 jaar betrokken in de samenleving

Laat je zien!

Pieter met jaarthema

Rotaryclubs in ons district organiseren de mooiste projecten. Projecten die relevant zijn, die sociaal zijn en die iets toevoegen. Projecten in onze steden en dorpen dicht bij huis, of projecten die met behulp van onze Rotary Foundation waar ook ter wereld helpen.
Als het nodig is komen we snel in actie, zoals afgelopen jaar toen er plotseling een vluchtelingenstroom naar ons land op gang kwam. En als het nodig is houden we heel lang vol, zoals bij onze strijd tegen polio. De Rotaryactie End Polio Now loopt al meer dan dertig jaar.
Helaas kent de wereld buiten Rotary ons nog te weinig van onze actieve kant. Jammer, want als wij jongeren willen interesseren voor Rotary, moeten ze wel weten wat we doen. Dus is mijn motto: Laat je zien!
Er is door Rotary een landelijke actie gestart onder de titel Rotary Helpt. De campagne maakt ons zichtbaar in wat we doen. Langs de snelwegen in ons land, op de social media en op de speciale website RotaryHelpt.nl. Zegt het voort!
 
Pieter Schut,
Gouverneur District 1570, Midden-Nederland

Rotary Helpt...

De nieuwe Rotary App

De nieuwe Rotary App
Met de (gratis) Rotary App op je (Android of Apple) mobiele telefoon kun je Rotary nieuws bekijken, clubnieuws aanmaken, gegevens van clubleden bekijken en direct contact met hen opnemen en je attendance doorgeven. Rotary App
Almere Skyline