© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Onze voorzitter 2023-2024

De Rotaryclub Almere gaat meer dan slim het komende jaar in. Het jaarthema van onze nieuwe voorzitter, Berneditha Rijssel-Omusuo wekt daarbij hoge verwachtingen. Uiteraard zijn we als club erg blij met de bereidheid van Berneditha om een jaar lang onze leidsvrouwe te zijn en we kijken reikhalzend uit naar alle bijzondere zaken die ze voor ons in petto heeft. 

De taak van voorzitter is geen sinecure. Hoewel ze kan rekenen op bijstand van met name het bestuur maar natuurlijk van ons allemaal, is het aan de voorzitter om haar programma gestalte te geven; een programma dat doorgaans elke bijeenkomst gevuld is met interessante sprekers, toepasselijke onderwerpen en dikwijls ook diepgaande gesprekken die daarmee verband houden. 


We wensen Berneditha alle goeds en om te beginnen een behouden vaart, want tijdens een feestelijke bijeenkomst op een boot vierden we het feit dat we een nieuwe voorzitter hebben. Uiteraard een Almeerse boot die ons vanaf uitspanning De Kapitein over eigen wateren zal voeren.