© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Aspergefestival Leusderweg 2013

Aspergefestival Leusderweg

Voor een lokaal goed doel

K:\Aspergefestival Leusderweg 2013\aspergefestival-leusderweg\frameset\images\aspergeveld1.jpg18 en 25 mei 2013

Jaarlijks organiseert de Rotaryclub Amersfoort-Regio, in samenwerking met de winkeliers van de Leusderweg in Amersfoort, een aspergeverkoop voor een lokaal goed doel. Dit jaar is dat op 18 en 25 mei 2013, de zaterdag voor Pinksteren en de zaterdag daaropvolgend.

Lokaal goed doel

De opbrengst van deze actie is dit jaar bestemd voor de vervanging en uitbreiding van de bestrating van het buitenterras van Verpleeghuis De Lichtenberg.

Mooi aspergepakket

Voor deze actie is een mooi aspergepakket samengesteld. Een pakket voor meerdere personen met asperges, slagersachterham, een fles witte wijn en biologische eieren kost ondanks de accijns- en BTW-verhogingen slechts € 19,90.

Quiches

Naast het aspergepakket bieden wij ook (hartige) aspergequiches aan, al dan niet in combinatie met een bijpassende fles witte wijn. De quiches zijn speciaal voor u bereid door ons team en zijn bedoeld voor twee personen.

Bonbons

Als klap op de vuurpijl hebben we iets heel bijzonders voor u, speciaal voor ons ontwikkeld door Maison Pierre: aspergelikeurbonbons. De primeur is op 18 mei. U kunt ze kopen in verpakkingen van drie of negen stuks. Heerlijk als dessert na de aspergemaaltijd maar natuurlijk ook zo maar los, omdat u zin hebt in iets heerlijks!

Reserveren

Om niet naast de beste kwaliteit asperges te grijpen kunt u nu al aspergepakketten reserveren via de website. De gereserveerde pakketten kunnen op 18 en/of 25 mei worden afgehaald tussen 09:00 en 17:00 uur bij de twee stands op de Leusderweg.
Ook zonder reservering bent u uiteraard van harte welkom.

Verkooppunten

De verkoop (tegen contante betaling) vindt plaats aan de Leusderweg tussen 9u00 en 17u00. De verkooppunten bevinden zich daar op de hoek bij Albert Heijn en tussen Wijnhandel Henri Bloem en Keurslagerij Rudolf Blom.

http://www.aspergefestival-leusderweg.nl/Verkooppunten.jpg

Samen met de winkeliers van de Leusderweg

Het aspergefestival wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van de Leusderweg.

Groentehal "De Gruiterij" koopt de asperges in.
Wijnkoperij Henri Bloem verzorgt de inkoop van de wijn.
Keurslagerij Rudolf Blom levert de slagersachterham aan.
De Kaasspecialist levert de eieren.
Banketbakkerij Maison Pierre levert de aspergebonbons.
Albert Heijn stelt zijn stoep beschikbaar.