© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

6 en 13 mei 2017: Aspergefestival Leusderweg 2017

Aspergefestival Leusderweg

Voor een lokaal goed doel

C:\Users\László\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Aspergefestival logo.jpgAspergefestival Leuserweg

6 en 13 mei 2017

Jaarlijks organiseert de Rotaryclub Amersfoort-Regio, in samenwerking met de winkeliers van de Leusderweg in Amersfoort, een aspergeverkoop voor een lokaal goed doel. Dit jaar is dat op 6 en 13 mei 2016, de zaterdag na Bevrijdingsdag en de zaterdag voor Moederdag..

Lokaal goed doel

De opbrengst van deze actie is dit jaar bestemd voor de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort om Amersfoort te voorzien van hardware (AED’s), software (sms-alertsysteem) en vrijwilligers (getrainde burgerhulpverleners), zodat op ieder moment en op iedere plaats in Amersfoort binnen zes minuten reanimatie kan worden verleend.

C:\Users\László\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\RNA-logo-normaal-sept16.jpg

Mooi aspergepakket

Voor deze actie is een mooi aspergepakket samengesteld. Een pakket voor meerdere personen met asperges, slagersachterham, een fles witte wijn en biologische eieren.

Quiches

Naast het aspergepakket bieden wij ook (hartige) aspergequiches aan, al dan niet in combinatie met een bijpassende fles witte wijn. De quiches zijn speciaal voor u bereid door ons team en zijn bedoeld voor twee personen.

Mini-quiches

Op 13 mei verkopen we daarnaast kleine, ronde eenpersoons aspergequiches, speciaal ter gelegenheid van Moederdag voor u bereid door ons team.

Reserveren

Reserveren van de apergepakketten en aspergequiches is niet nodig. Ze kunnen op 6 en/of 13 mei gewoon worden gekocht tussen 08:45 en 17:00 uur bij de twee verkooppunten op de Leusderweg. Om niet naast de beste kwaliteit asperges te grijpen adviseren wij om u om niet tot het scheiden van de markt te wachten met uw aankoop, omdat de voorraad dan uitverkocht zou kunnen zijn.

Verkooppunten

De verkoop (tegen contante betaling) vindt plaats aan de Leusderweg tussen 8u45 en 17u00. De verkooppunten bevinden zich daar op de hoek bij Albert Heijn en tussen Wijnhandel Henri Bloem en Keurslagerij Rudolf Blom.

http://www.aspergefestival-leusderweg.nl/Verkooppunten.jpg

Samen met de winkeliers van de Leusderweg

Het aspergefestival wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van de Leusderweg.

Stef’s Groente en Fruit koopt de asperges in.
Wijnkoperij Henri Bloem verzorgt de inkoop van de wijn.
Keurslagerij Rudolf Blom levert de slagersachterham aan.
De Kaasspecialist levert de eieren.
Albert Heijn stelt zijn stoep beschikbaar.

Daarnaast stelt Sociëteit Amicitia haar keuken beschikbaar voor het bakken van de quiches.