© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

10 december 2020: Kerstlichtjes officieel ontstoken in de kerstboom op de Varkensmarkt

10 december 2020: Kerstlichtjes officieel ontstoken in de kerstboom op de Varkensmarkt

Donderdagavond 10 december 2020 rond 20u00 zijn de lichtjes van de kerstboom op de Varkensmarkt officieel ontstoken, helaas vanwege corona in beperkte kring. Ondanks kou en corona waren er zes personen aanwezig, drie namens de Voedselbank en drie namens Rotaryclub Amersfoort-Regio, vanwege de corona een geruime afstand ten opzichte van elkaar betrachtend.

Al vele jaren organiseert Rotaryclub Amersfoort-Regio een kerstlichtjesactie waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Dit jaar komt de opbrengst van de Amersfoortse kerstlichtjesactie 2020 geheel ten goede aan de Voedselbank Amersfoort. En daarbij vragen wij uw steun.

De Kerstlichtjesactie houdt in dat het aantal lichtjes dat gaat branden afhankelijk is van de bijdragen van zowel ondernemers als particulieren. Zij kunnen lichtjes à € 2,50 per stuk sponsoren, waarbij wij ondernemers zouden willen vragen om evenveel lichtjes te sponsoren als er werknemers in dienst zijn.

Hoe meer lichtjes, hoe meer geld voor het goede doel!

Niet alle kerstlichtjes zijn al gesponsord. Ook u kunt nog meedoen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze flyer.