© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Jaaroverzicht 2022-2023 maandbrieven

 1. Rotary nieuws november 2022

  We zijn weer geheel geïnspireerd terug uit Bazel. Wat geweldig om zoveel enthousiaste Rotarians en Rotaracters te ontmoeten, relevante presentaties tot je te nemen, maar ook om wereldleiders van zo nabij mee te maken. En het mooie is: alle Rotarians kunnen deelnemen. Volgend jaar is de Rotary multi-zone Institute van 15 t/m 17 september in Rome.

 2. Rotary nieuws oktober 2022

  De eerste 100 dagen zitten er op! Het Rotaryjaar is nu in volle gang. We hebben een heel mooie Inspiratiedag in Weert gehad. Een terugblik is te zien via dit filmpje. Onderwerpen als EndPolioNow, Diversiteit (DEI), EndPlasticSoup en het leefmilieu kwamen aan bod. De clubs kunnen daar mee aan de slag!

 3. Rotary nieuws september 2022

  Iedereen staat weer in de startblokken, al dan niet verkwikt door een welverdiende vakantie. Inmiddels heb ik al 21 van onze 75 clubs bezocht. Elk met hun eigen sfeer en projecten. Heel inspirerend om al die verhalen van leden te horen. Al die acties en vriendschappen maken me trots op Rotary én heel dankbaar.

 4. Rotary nieuws augustus 2022

  Augustus is vakantietijd, tijd om te ontspannen en weer op te laden. Ik had verwacht dat er niet veel te melden zou zijn, deze maand. Maar de lengte van deze maandbrief bewijst het tegenovergestelde. Graag vraag ik je aandacht voor de volgende onderwerpen:

 5. Rotary nieuws juli 2022

  Felicitaties aan iedereen die een nieuwe functie is gestart dit Rotary-jaar! Dat zijn natuurlijk alle kersverse voorzitters, maar ook bestuursleden en bijvoorbeeld commissievoorzitters. Een speciaal welkom aan de nieuwe leden van de ‘Family of Rotary’, waaronder de primeur van de RC of Worldwide Impact, D1550. Allemaal veel vriendschap en mooie activiteiten gewenst.

 6. ►Kort voorstellen

 7. ►Archief

  Oudere maandbrieven