© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Activiteiten

15e Truckerstocht op 18 mei 2019

Op zaterdag 18 mei a.s. organiseert Rotaryclub Houten voor de 15e keer de jaarlijkse Truckersdag. Zoals vorige jaren is het Rondeel de plaats vanwaar ruim 100 trucks vertrekken.

Veel bedrijven en (hun) chauffeurs uit de omgeving doen belangeloos mee. In iedere truck rijden een deelnemer met een beperking en een begeleider mee. Het is de bedoeling om deze deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

De stoet vertrekt zaterdag om ca. 11.00 uur van het Rondeel. Burgemeester Wouter de Jong, zal nog eenmaal de trucks uitzwaaien voor een rondrit door de omgeving van Houten. Mensen die langs de route vee (paarden, m.n.) in de weilanden hebben lopen kunnen op de website van Rotaryclub Houten (www.rotaryclubhouten.nl) nakijken hoe laat de toeterende trucks voorbijkomen. Zij kunnen voor die korte periode (15 minuten) zo nodig passende maatregelen nemen.

Om ca. 12.45 uur wordt de stoet weer terugverwacht op het Rondeel.

Begeleiders gevraagd

Iedere deelnemer die meerijdt in een truck krijgt een begeleider toegewezen. Daarvoor zijn op dit moment nog een aantal vrijwilligers nodig. Indien u in de gelegenheid bent en als begeleider mee zou willen doen of andere hand en spandiensten zou willen vervullen, kunt u zich aanmelden per mail bij: truckersdaghouten@gmail.com