Rotary Club Houten: vriendschap door activiteiten

Rotary is een club waarin mensen van diverse achtergronden en beroepen samenkomen om een idee verder te helpen. Buren, vrienden, gemeenschapsleiders en wereldburgers.

Samen kunnen we een maatschappelijke verandering teweegbrengen. Dat was het idee van Paul Harris, onze oprichter in 1905. Zijn ideeën gelden nog steeds.

Service above self!

We vertrouwen elkaar onze gedachten en ideeën toe.

Samen komen we tot nieuwe inzichten.

In de wereld bestaan we uit 34.000 clubs met in totaal 1,2 miljoen leden. Een netwerk van ideeën, initiatieven en mensen die strijden om het verschil te maken.

Elk jaar worden er projecten in binnen- en/of buitenland gekozen waar wij ons voor

inzetten. Bijvoorbeeld in de vorm van fondsenwerving of sponsoracties. Andere keren steken de clubleden de handen uit de mouwen om ergens te gaan helpen.

Bekend zijn de Truckersdag, de RotarySantaRun en een fundraisingdiner rond een goed doel, zoals het oudervervoer in Houten. Wereldwijd ondersteunen wij de uitroeiing van het poliovirus en de opleiding van vredesstudenten.

 

Ben jij een gevestigd ondernemer, vrije beroeper of eindverantwoordelijke binnen een bedrijf of organisatie? Bij de Rotary Club Houten bieden we een veilige omgeving waar dilemma’s en (zakelijke) onzekerheden met elkaar gedeeld kunnen worden. We laten je brede (beroeps)perspectieven zien vanuit diverse achtergronden.

En misschien wel het belangrijkste wat we doen is het creëren van vriendschappen. Want laten we eerlijk zijn, het moet ook gewoon leuk en spontaan blijven. En daar komen de beste ideeën van!

JOIN LEADERS

EXCHANGE IDEAS

TAKE ACTION