• HVF 2017 meer info
  • HVF 2017
  • HVF 2017
  • HVF 2017
  • HVF 2017
  • HVF 2017
  • HVF 2017
  • HVF 2017
  • De maandagse vergaderplaats van Rc Huizen
Hartelijk welkom bij Rotary Club Huizen!

Goede doelen

Rotaryclub Huizen ondersteunt:


De Zonnebloem 

Stichting Hulphond

Stichting De Droomboom

Stichting Muziekids

Voedselbank Gooi & Omstreken

Het Parkinson Café Laren 

Stichting Huizer Botters

Versa Geheugenhuis
4e Huizer Vis Festijn op 15 juni

Bij Rotaryclub Huizen worden inmiddels de laatste voorbereidingen getroffen voor het vierde Huizer Vis Festijn dat in juni wordt gehouden. Het nautische evenement wordt traditioneel gehouden bij de Botterwerf aan de oude haven. De verwachting is dat dit jaar weer een groot aantal botters zullen deelnemen aan de traditionele botterrace op het Gooimeer. Dat zal zeker zorg dragen voor weer prachtige plaatjes van deze historische platbodems.

 

Het derde Huizer Vis Festijn in 2017 was goed voor een record-opbrengst van 25.000 euro. Een groot deel van die opbrengst ging naar vijf goede doelen.

Ook in 2018 kunnen een aantal goede doelen geld tegemoet zien uit de opbrengst van het evenement. Dit jaar zijn dat Stichting De Droomboom in Blaricum, Voedselbank Huizen, Stichting Huizer Botters en het Versa Geheugenhuis.

 

Het vierde Huizer Vis Festijn begint vrijdag 15 juni met een kadeborrel na afloop van de botterrace. Daarna is er een gezellig avondprogramma met eten, drinken en veel muziek.

 

 Meer informatie is ook te vinden op www.huizervisfestijn.nl.


Kaarten voor het evenement bestellen:


 


Klik hier

Vis Festijn brengt 25000 euro op

Het derde Huizer Vis Festijn was goed voor een record-opbrengst van 25.000 euro. De Huizer haven was weer ouderwets bezet met traditionele botters, die deelnamen aan een botterrace. Winnaar was de HZ 108 van schipper Ruud Schaap, die gesponsord werd door Bank Ten Cate.

Het Huizer Vis Festijn 2017 werd georganiseerd door Rotary Club Huizen. ‘We hebben ingezet op maximale deelname van zo veel mogelijk botters en we zijn ontzettend trots op wat er is neergezet’, aldus Matthijs de Heus, namens de club verantwoordelijk voor de organisatie van het nautische evenement. 

Een groot deel van de opbrengst  komt ten goede aan vijf goede doelen uit de regio: Stichting De Droomboom, Stichting Muziekids, Voedselbank Gooi & Omstreken, het Parkinson Café Laren en Stichting Huizer BottersNa afloop van de wedstrijd konden de deelnemers napraten en eten bij de botterwerf. De avond werd afgesloten met een wervelende muzikale show van Amber Roots. ‘Dit oerhollandse feest smaakt echt naar meer. Het 4e Huizer Vis Festijn is op vrijdag 15 juni 2018


Inschrijven
Rotaryclub Huizen komt iedere maandagavond bijeen in De Haven van Huizen