• HVF 19
  • HVF 19
  • HVF 19
  • HVF 19
  • HVF 19
  • Klootschieten 2019
  • Gouverneursoverdracht in ZeistImpressie
  • Vier Gouverneurs
  • Terugblik Landelijk Seminar 2019Naar de verslagen
Hartelijk welkom bij Rotary Club Huizen!

Voorzittersduo voor Rc Huizen

Rotaryclub Huizen heeft sinds begin juli een nieuw bestuur. Gewoontegetrouw wordt aan begin van het nieuwe Rotaryjaar het voorzittersstokje overgegeven.

Scheidend voorzitter Sylvian Nijhuis (rechts)  mocht de keten die hoort bij het voorzitterschap dit jaar overgeven aan een duo. Bart Groenink (midden) en Jan Willem Hylkema (links). Het duo vormt de komende twee jaar het voorzitterstandem van Rotaryclub Huizen

Huizer Vis Festijn 2019

Vijfde Huizer Vis Festijn 
brengt 25.000 euro op  

Het vijfde Huizer Visfestijn heeft het fantastische bedrag van 25.000 euro opgeleverd. De botterwedstrijd – waaraan 25 botters deelnamen - werd gewonnen door de boot van Opticon, de BU2 met schipper Henk van dorst. De tweede plaats was voor Rotary Duitsland op de BU 65 van schipper Gert Jan den Hartog, terwijl Allianz global corporate op de EB 18 van schipper Cor Westerink met de derde plaats naar huis ging. 

Het Huizer Vis Festijn wordt georganiseerd door Rotary Club Huizen. De club sponsort met de opbrengst van het festijn altijd een aantal goede doelen. Vorig jaar kon de club uit de opbrengst vier goede doelen ieder een mooie cheque overhandigen van 5000 euro. Voor 2019 zijn de Stichting KinderBeestFeest, de Voedselbank Gooi & Omstreken en de Stichting Huizer Botters uitgekozen als doelen die in ieder geval geld krijgen uit de opbrengst van het evenement. 

Huizer Vis Festijn 2019

Marjolein Schuyt, voorzitter van de Rotarycommissie die het evenement organiseerde, toont zich heel tevreden met opbrengst en het verloop van het Huizer Vis Festijn. ‘Het was een prachtige zonnige dag met mooi zeilweer. Toen iedereen weer aan wal stond, zag ik alleen maar tevreden gezichten. De hele dag was een cadeautje. Zo’n mooie opbrengst waar we goede doelen mee kunnen helpen, is dan voor mij een kers op de taart. We zagen dat er ook een groot aantal mensen ter plaatse nog een entreekaartje kochten om te kunnen meegenieten van het feest.’ De voorbereidingen voor het Huizer Vis Festijn 2020 zijn alweer in volle gang. De zesde editie van het nautische evenement staat nu gepland voor vrijdag 19 juni 2020

Meer informatie