© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Openluchttheater De Koele

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire.


Finalist in het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waarbij ze hoge ogen gooiden bij het publiek!

De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit in hun aard. De show is een wervelwind aan hits die voorbij komen en last but not least zal dit feestje bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A Tobin hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tribute band.


De originele popgroep Earth, Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves. Daarnaast bestaat de band uit Danjil Tuhumena (drums), Henry Sopacua (bass en muzikaal leider), Jeff Sopacua (gitaar), Dominick Amatsahip (gitaar), Werner van Gool (keys), Danielle Gombert (sax), Giancarlo Morbeck (trompet), Mike Hoomoedt (trombone) en Muskita (percussie).

De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan het Rotary Healthy Kids Project 

Klik op onderstaande VanPlan logo en bestel direkt je tickets! 

Let op, er zijn maar een aantal early bird tickets beschikbaar, dus wees er snel bij !


Heeft u vragen over uw bestelde tickets of mischien heeft u een andere vraag, dan kunt u contact

opnemen via klantenservice.vanplan.nl  het klantenserviceteam staat voor klaar.

Ons team is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.30.