© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Record aantal deelnemers Kaag en Braassem Poldertocht

De Kaag en Braassem Poldertocht trok afgelopen zondag met 3416 wandelaars een record aantal deelnemers. Het was de negende keer dat deze bijzondere wandeltocht door Rotaryclub Roelofarendsveen en de gezamenlijke, gemeentelijke ijsclubs werd georganiseerd. De Poldertocht wordt elk jaar in een ander dorp van de gemeente Kaag en Braassem georganiseerd, waardoor elke editie anders en uniek is. 

Dit jaar voerden de routes van de Poldertocht door het prachtige polderlandschap in Rijpwetering. Wat de Poldertocht uniek maakt, is dat de wandelingen over weilanden, polderwegen en dijken gaan, die normaal gesproken niet voor publiek toegankelijk zijn. Dit kon ook dit jaar op veel enthousiasme van de deelnemers rekenen.  

De inschrijfopbrengsten van de Poldertocht komen grotendeels ten goede aan de Monique Velzeboer Foundation/het Liliane Fonds. De cateringopbrengsten van de Poldertocht zijn bestemd voor de gezamenlijke ijsclubs, die dit jaar een deel van dit geld besteden aan de actie https://333m.nl/. Op 4 oktober maakt de organisatie bekend hoeveel de Poldertocht dit jaar opgeleverd heeft.