© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Bier- en Wijnfestijn in Ravenstein

 

Feestelijke proeverij op 2 december met lokale lekkernijen voor goede doelen

Op vrijdagavond 2 december bent u hartelijk welkom in stadsbrouwerij Wilskracht in de molen in Ravenstein om ter plekke gebrouwde speciaalbieren en lekkere wijnen van wijnhuis Lodewijk Napoleon uit Ravenstein te komen proeven. Om helemaal in de decemberstemming te komen, is chocolatier Noa Vlemmix werkzaam bij chocolaterie Bontom in Nijkerk er ook met haar ambachtelijke premium kerstbonbons. Als u wat bier, wijn of chocolade wilt kopen, wordt dat later gratis thuisbezorgd. De proeverij wordt georganiseerd door Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein. Een deel van de opbrengst van de avond en de verkopen gaat naar lokale goede doelen.

Gezellige avond in de brouwerij

Vanaf 19:30 u kunt u heerlijke speciaalbieren, wijnen en pralines proeven. De makers van deze lekkernijen zijn streekgenoten en geven u graag tekst en uitleg: brouwmeesters Wil Princen en Wil van Haren, vinoloog Joyce Muller en chocolatier Noa Vlemmix. In het gezellige proeflokaal in de molen kunt u naast de brouwketels het spits van de feestmaand afbijten. De entree is € 10,-- (incl. bier/wijn welkomstdrankje naar keuze en diverse hapjes) waarvan een deel naar goede doelen in de regio gaat.

Aanmelden + entree

Omdat de ruimte in het proeflokaal van de brouwerij beperkt is, vragen wij u vriendelijk om u aan te melden. Stuur voor 28 November een e-mail naar: bierenwijnfestijn@gmail.com Graag doorgeven: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. Wilt u het entreegeld van € 10,-- per persoon a.u.b. vooraf voldoen? Rekening no. NL06RABO0114560439 t.n.v. Rotary Schaijk-Land van Ravenstein onder vermelding van Bier en wijnfestijn. Vragen? Bel Wil van Haren, tel.nr: 06 – 21 54 53 89. Namens alle goede doelen, brouwers, vinoloog, chocolatier en Rotary Schaijk-Land van Ravenstein hartelijk dank voor uw steun en wij hopen op uw komst!

 

Meer info:

Organisatie: https://www.rotary.nl/schaijklandvanravenstein/

Brouwerij Wilskracht: https://www.stadsbrouwerijravenstein.nl/

Wijnhuis Lodewijk Napoleon: https://lodewijk-napoleon.nl/

Chocolatier Noa Vlemmix: https://bontom.nl/