• Rotary helpt !
  • Marokko 2006
  • Drakenboot Festival 2012
  • Santa Run 2013
  • schier 2014
  • wijnproeverij 2014
  • wandelen voor water 2015
  • Mantelzorg diner 2017
  • Mantelzorgdiner 2019
WELKOM OP DE SITE VAN ROTARY UTRECHT FLETIOMARE

Welkom

Als voorzitter van de Rotary Club Utrecht-Fletiomare heet ik u van harte welkom.

Wie zijn wij?

De club RC Utrecht-Fletiomare bestaat bijna 15 jaar. In die tijd hebben we een bijzondere groep mensen bij elkaar gebracht, die naast een service-mentaliteit ook belangrijke eigenschappen als gezelligheid, interesse in elkaar en behoefte aan verdieping meebrengt. We komen bijeen in Harmelen en onze leden wonen in een groot gebied voornamelijk ten westen van Utrecht.

We zijn een actieve, gemengde en jonge club met een gemiddelde leeftijd onder de 50. We komen in tegenstelling tot de meeste RC's eens per twee weken bij elkaar,  op de woensdagen om 19.30 uur. Er is ruimte om heel actief te zijn in activitetien binnen en buiten de club, maar als het persoonlijke of professionele leven daarom vraagt is er ook de mogelijkheid om een periode in de luwte mee te draaien. De sfeer is informeel en persoonlijk. We organiseren kleine en grote acties en evenementen, maar altijd concreet gericht op de lokale gemeenschap.

Belangstelling voor het lidmaatschap?

Wij staan altijd open voor nieuwe leden die zich bij het karakter van onze Rotaryclub thuis voelen. Met degenen die inhoud, inzet, vriendschap en plezier naast het werk en gezin willen combineren, maken wij graag kennis.

Tot ziens,


Gertjan van Zessen

Voorzitter Rotary Utrecht fletiomare
Zie voor verdere informatie: www.rotary.nl

WIJN PROEVERIJ 27-11-2019

Wijnproeverij 2019

Bijzondere wijnen proeven en kopen voor een goed doel. Met aangenaam gezelschap op een prachtige locatie. Dat is wat de jaarlijkse Wijnproeverij van Rotary Utrecht Fletiomare is.

Op woensdag 27 november 2019, vanaf 19.30 uur organiseert Rotary Utrecht Fletiomare voor de 7de opeenvolgende keer een bijzondere wijnproeverij. Dit jaar wordt deze verzorgd door "de heeren van de wijn" uit IJsselstein. U kunt keenis maken met een mooie en brede collectie wijnen in allerlei prijsklassen. alle door u bestelde wijnen zullen ruim voor de feestdagen worden geleverd.

Deelname aan de wijnproeverij is gratis, maar een kleine donatie voor ons goede doel is welkom.

Graag aanmelden door een e-mail te sturen naar:

Annette-kimman@hotmail.com


Heeren van de Wijn

Vingerhoedhof 19L 3401 DX IJsselstein