© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary helpt !
Marokko 2006
Drakenboot Festival 2012
Santa Run 2013
schier 2014
wijnproeverij 2014
wandelen voor water 2015
Mantelzorg diner 2017
Mantelzorgdiner 2019

WELKOM OP DE SITE VAN ROTARY UTRECHT FLETIOMARE

Welkom

Als voorzitter van de Rotary Club Utrecht-Fletiomare heet ik u van harte welkom.

Wie zijn wij?

De club RC Utrecht-Fletiomare bestaat bijna 15 jaar. In die tijd hebben we een bijzondere groep mensen bij elkaar gebracht, die naast een service-mentaliteit ook belangrijke eigenschappen als gezelligheid, interesse in elkaar en behoefte aan verdieping meebrengt. We komen bijeen in Harmelen en onze leden wonen in een groot gebied voornamelijk ten westen van Utrecht.

We zijn een actieve, gemengde en jonge club met een gemiddelde leeftijd onder de 50. We komen in tegenstelling tot de meeste RC's eens per twee weken bij elkaar,  op de woensdagen om 19.30 uur. Er is ruimte om heel actief te zijn in activitetien binnen en buiten de club, maar als het persoonlijke of professionele leven daarom vraagt is er ook de mogelijkheid om een periode in de luwte mee te draaien. De sfeer is informeel en persoonlijk. We organiseren kleine en grote acties en evenementen, maar altijd concreet gericht op de lokale gemeenschap.

Belangstelling voor het lidmaatschap?

Wij staan altijd open voor nieuwe leden die zich bij het karakter van onze Rotaryclub thuis voelen. Met degenen die inhoud, inzet, vriendschap en plezier naast het werk en gezin willen combineren, maken wij graag kennis.

Tot ziens,


Gertjan van Zessen

Voorzitter Rotary Utrecht fletiomare
Zie voor verdere informatie: www.rotary.nl