© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Lid worden van Rotary

MP

Lid worden van Rotaryclub Vlaardingen?

Welkom op de website van Rotary Club Vlaardingen en fijn dat je belangstelling hebt voor Rotary. Op de website kun je het één en ander over de activiteiten van onze serviceclub. Om een beter beeld te krijgen van Rotary is het ook interessant om onderstaande filmpjes (YouTube) te bekijken.

Als je na het zien van deze filmshet idee hebt dat Rotary bij je past en jij bij Rotary, dan nodigen wij je uit je belangstelling te tonen.

Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, is het zeker mogelijk je belangstelling zelf kenbaar te maken om lid te willen worden van Rotary. Zowel vrouwen als mannen die werkzaam zijn en maatschappelijk betrokken zijn, zijn welkom.

Wanneer je geïnteresseerd bent in lidmaatschap van Rotary, nodigen wij je uit het formulier in te vullen. De gegevens die wij langs deze weg ontvangen, worden door de Ledencommissie bekeken en zal op een redelijke termijn contact met je worden opgenomen voor het maken van en afspraak.

Je ontvangt uiteraard altijd bericht van ons, ook als wij het idee hebben dat het lidmaatschap van een club minder passend is. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Kortom:

• Fijn dat je belangstelling hebt voor het lidmaatschap van Rotary!

• Bent je werkzaam in een bepalende of specialistische functie?

• Heb je tijd en zin om je in te zetten voor maatschappelijke projecten?

• Ben je op zoek naar inhoudelijke, verdiepende gesprekken?

Kom eens kijken op onze dinsdagavond en neem contact op met Rotaryclub Vlaardingen!