© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Welkom bij Rotaryclub Vlaardingen


datum: 10 t/m 12 november 2023
locatie: Delta Hotel Vlaardingen


Wil jij je toekomst in eigen hand nemen?

Wil je bij beslissingen en keuzes uitgedaagd worden?

Ben je tussen 21 en 27 jaar?

Dan is RYLA iets voor jou, want RYLA biedt een programma voor jonge professionals die in hun carrière te maken krijgen met leiderschapsvraagstukken en cruciale keuzemomenten. De deelnemers worden gedurende een intensief weekend uitgedaagd om door middel van inspanning en ontspanning hun individuele leiderschapskwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. 

Meer info


KOM KENNIS MAKEN MET  Rotaryclub Vlaardingen!

We zijn een club met een diversiteit van mensen die graag hun professionele kennis willen inzetten voor anderen.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Wij zetten ons in voor goede doelen in Vlaardingen, maar ook internationaal.

Ook op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians (inter)nationale projecten om de wereld een klein beetje mooier te maken.

Sta jij midden in het leven, is het tijd om nieuwe mensen te leren kennen en wil je wat betekenen voor de maatschappij? Kom dan eens kennis maken en kijken of Rotary ook iets voor jou is! Je gender, je opleidingsniveau, je afkomst of je religie is niet van belang. Wel wil je je opgedane kennis overdragen en vriendschappen onderhouden. Spreekt dit je aan?

Neem dan contact met ons op.

Rotary is inclusief

Welkom op de website van Rotaryclub Vlaardingen

Het doel van Rotary is de voortrekkers in hun beroepsgroep,de zakenwereld en overheden samen te brengen om met elkaar in een prettige, open sfeer humanitaire diensten te verlenen. Daarbij zetten we ons in voor goede doelen, zowel lokaal als internationaal.

Geen uitdaging is te groot voor ons

Al meer dan een eeuw slaat de Rotary bruggen tussen culturen en verbinden we continenten. We zetten ons in voor vrede, bestrijden analfabetisme en armoede, helpen mensen toegang te krijgen tot schoon water en sanitaire voorzieningen, en bestrijden ziekten. Ons nieuwste doel is het beschermen van onze planeet en haar hulpbronnen.

Samen zijn wij toegewijde vrienden en buren die deel uit maken van het wereldwijde netwerk van Rotary International. De leden komen elke 14 dagen op dinsdagavond bij elkaar in het Delta Hotel voor diner of een drankje, vaak gevolgd door een lezing. We hebben allemaal een ander vak of beroep, we discussiëren graag en wisselen ervaringen uit.

Zo helpen wij onder andere mee om 20.000 mensen in Cambodja toegang te geven tot schoondrinkwater, werken we wereldwijd aan het uitroeien van Polio in de wereld, leiden we in Delft studenten uit de hele wereld op tot lokale watermanagement specialisten en is de Rotary betrokken bij vredesvraagstukken.

Samenwerken aan dit soort projecten, versterkt de onderlinge band. 

2-Wekelijkse bijeenkomsten

De 2-wekelijkse bijeenkomsten op dinsdagavond vormen de basis van de club.

Tussen 18.00 en 20.00 uur wordt er gegeten en is er ruimte voor vriendschap, kennisdelen met bijvoorbeeld een spreker van binnen of van buiten de club.

De sfeer is open en informeel; vriendschap en saamhorigheid zijn voor ons belangrijke middelen die helpen om de doelstellingen van onze club te realiseren.

Voorbeelden:

  • Een gastspreker
  • Een bedrijfsbezoek
  • Hands-on activiteiten
  • Talent ontwikkeling
  • Clubavonden
  • Samenwerking met andere serviceclubs
  • Internationale contacten


Shelterbox
Doneer
Goede doelen steunen
Goede doelen
Groot Vlaardings Dictee
Alleenstaanden Diner
Vlietlandkamp
Lees meer
Gouverneurswissel
Gouverneurswissel
Wendy Boog
Wie is Wendy
Discon 2023
Discon 2023
WORLD WATER DAY