© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Groot Vlaardings Kinderdictee

Wie wint het volgende Groot Vlaardings Kinderdictee?

Elk jaar organiseert Rotaryclub Vlaardingen voor de de finale van het Groot Vlaardings Kinderdictee.

Onze droom is dat álle leerlingen van groep 7 en 8 van de Vlaardingse basisscholen deelnemen en meespelen om de eer: Wie wint het Groot Vlaardings Kinderdictee?

Als groep zijn er geldprijzen te verdienen; te besteden aan een goed doel naar keuze!

 

Hoe kun je meedoen met jouw klas?

  1. De leerkrachten van de groepen 7 en 8 melden hun groep aan voor deelname aan het Groot Vlaardings Kinderdictee via de website https://grootvlaardingsdictee.nl/Kinderdictee/Inschrijven
  2. In oktober nemen de leerkrachten van groep 7 en 8 in de klas een woorddictee af. Het dictee wordt door ons aangeleverd. Bezig zijn met taal is leuk en daar willen wij graag bij helpen.
  3. Van iedere klas worden twee winnaars afgevaardigd naar de grote finale van het Groot Vlaardings Kinderdictee in de Stadsgehoorzaal. De finalisten worden op ludieke wijze opgehaald van school.

 

Een geldbedrag voor jouw eigen goede doel

De nummers 1e, 2e en 3e van het Groot Vlaardings Kinderdictee gaan naar huis met de prijzen. Zij mogen een geldbedrag besteden aan een eigen gekozen goed 'kinderdoel'. Dit kan een project binnen de eigen school zijn of bijvoorbeeld een ander goed doel in de wijk.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Alles wordt georganiseerd door Rotaryclub Vlaardingen en de kosten en de prijzen worden samengebracht door lokale sponsors en donateurs.

  

Nadere informatie over het Groot Vlaardings Kinderdictee:

Martijn Verbeek - 0641367500

 www.rotaryvlaardingen.nl

info@rotaryvlaardingen.nl