Welkom bij Rotary Club Winschoten, bijeenkomst elke maandag om 18.00u in het Rozenpaviljoen

Winschoten, Oldambt

Rotary Winschoten

Welkom bij Rotary Winschoten. Wij zijn één van de oudste Rotary clubs van Nederland, opgericht in 1938. De wekelijks bijeenkomsten zijn op de maandag in het Rozenpaviljoen in hartje Winschoten.


Op onze website ziet u onze activiteiten, het nieuws en een fotoboek. Bovendien kunt u gemakkelijk met ons in contact komen.

Bridgedrive 2017

Bridgedrive 2017
Rotary Winschoten organiseert op vrijdag 3 maart 2017 ’s avonds om 19.30 uur haar traditionele Bridge Drive.  Dit jaar in de kantine van het Ubbo Emmiuscollege aan de Bovenburen 60 te Winschoten.

Ieder jaar wordt de opbrengst geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat de “groene belevingsroute”. Een leerzame en uitdagende “groene” route voor de jeugd in het Stadspark. In het Stadspark wordt op dit moment al gebouwd aan de eerste fase van de route. 
De bridgedrive wordt gespeeld in 4 klassen A,B,C en D.

Kosten zijn € 12,- en aanmelding bij ajmkloosterboer_nap@ziggo.nl of veerkamp@iname.com. Bellen  met Anneke (0597-591375) of Ina(0597-562506) kan ook.

ending polio in Pakistan

Play videoon the ground

Wanneer de video niet werkt: klik HIER

 

Migratiestromen uit onder-geïmmuniseerde en high-riskgebieden (reizigers op weg naar religieuze festivals, rondtrekkende arbeiders, nomaden) spelen een enorme rol bij de verspreiding van het poliovirus. Vandaar dat, naast de traditionele huis-aan-huiscampagnes, er nu ook naar wordt gestreefd om de vaccinatieteams in contact te brengen met die migrantenpopulatie.


Van Karachi in het zuiden tot Islamabad en het tribale noorden heeft Rotary een groot aantal PTP's (permanent transit points) opgezet op strategische plekken: bij drukke interprovinciale- en internationale grensposten, luchthavens, bus- en treinstations, tolpleinen en markten, zodat ook mensen die op doortocht zijn worden bereikt. 

En met succes!

 

meer info...

Winschoten

Elke maandag om 18.00 is er een bijeenkomst van Rotaryclub Winschoten in het Rozenpaviljoen