• Santarun warming-up Schrijf je snel in (klik hier)
  • Elke boom telt Boomplantactie
  • Natuurwandeling Tusschenwegen
  • Summercamp
  • Cultuurproject vd Jeugd 2015
  • Cultuurproject vd Jeugd 2016
  • Cultuurproject vd Jeugd 2017
  • Groenproject: Trekvlot in Stadspark
  • JOIN US
Rotary Club Winschoten, elke maandag om 18.00u bij Hotel-Restaurant "In den Stallen"

Winschoten, Oldambt

Rotary Winschoten

Rotary Club Winschoten is één van de vroegste Rotaryclubs van Nederland, opgericht in 1938. Onze wekelijks bijeenkomsten zijn op maandag in Hotel-Restaurant In den Stallen, Oostereinde 10 in Winschoten, aanvang 18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur. Op onze website ziet u onze activiteiten, het nieuws en een fotoboek. Bovendien kunt u gemakkelijk met ons in contact komen via mail rotaryclubwinschoten@gmail.com 

Weekendschool Oldambt

Weekendschool Oldambt 2018

Op zondag 4 november 2018 is de Weekendschool weer van start gegaan.
De Weekendschool Oldambt is de plek waar enthousiaste kinderen uit Winschoten en omgeving kennis maken met boeiende leefwerelden, waar hun talenten extra worden ontwikkeld en hun toekomstperspectief, zelfvertrouwen en maatschappelijke mogelijkheden worden vergroot.
Rotary Winschoten helpt bij het verzorgen van de lessen op zondag, indien nodig wordt vervoer van de kinderen geregeld en soms dragen we financieel bij.

Cultuurproject 2018

Foppe de Haan

Net als andere jaren leveren Rotary Winschoten, Rotary Pekela, Ondernemerskring Oost-Groningen en De Compagnons een bijdrage om kinderen van basisscholen in Gemeente Oldambt, Pekela en Westerwolde de mogelijkheid te bieden een theatervoorstelling bij te wonen. Ieder jaar staat er een educatieve voorstelling op het programma. Zo hebben o.a. Andre Kuipers, Maarten van der Weijden en Richard van Hooijdonk een voorstelling speciaal gericht op kinderen gegeven in Theater De Klinker en staan Foppe de Haan & Evert ten Napel op het programma voor 2018. In de middag is de voorstelling gratis te bezichtigen door de kinderen.

FOPPE DE HAAN & EVERT TEN NAPEL – Drentse bakkerszoon in gesprek met Fries voetbaldier. We garanderen niet dat Foppe de Haan zijn emoties de baas blijft als hij geïnterviewd wordt. Want voetbal is emotie en Foppe leeft voor zijn sport. Hij wist als trainer met Jong Oranje in 2006 en 2007 het Europees Kampioenschap te winnen en stond lang en succesvol aan het roer bij sc Heerenveen, tot na zijn pensionering. Een bijzondere man die ingetogen, daadkrachtig en enthousiast het beste uit de mensen om zich heen weet te halen. Foppe wordt ondervraagd door sportverslaggever Evert ten Napel (WK ’78, EK ’88, Tour de France). De man wiens stem bekender is dan zijn gezicht heeft de carrière van De Haan op de voet gevolgd en weet zelf ook het een en ander van voetbal. Dat moet wel leiden tot een prachtige theatermiddag!

Winschoten

Wekelijks bij Hotel-Restaurant “In den Stallen”, Oostereinde 10, 9672 TC Winschoten, inloop vanaf 17.30 uur.