Be the Inspiration

Beste mensen,

Als kersverse Rotarian en dan al voorzitter mogen zijn, dat is een hele eer en verantwoordelijkheid. Een jaar waarin het jaarthema is: Be the inspiration.
Wat een mooie weg om samen in te slaan.

Daar past een lokaal thema bij van verbinding: nieuwe dingen proberen en oude tradities bewaren. Fellowship naar buiten brengen en inspiratie naar binnen.

Daarom kiezen we voor dit thema: De verbinding; van buiten naar binnen.

Een jaar waarin we het samen doen. Een jaar waarin we elkaar inspireren door onze eigen voordrachten maar waarin we ook inspiratie van buiten naar binnen halen.

Elk kwartaal een spreker van buiten, van buiten de regio of van buiten de Rotary. Mensen met een inspirerend verhaal wat we mee kunnen nemen en waar we mee verder kunnen bouwen. Ook een jaar van zichtbaarheid. In de praktijk laten zien waar we voor staan.

Samen met elkaar Fellowship vormgeven en van betekenis zijn voor onze omgeving. Handen uit de mouwen tijdens bijvoorbeeld het Kerstmoment of tijdens de start van een nieuwe traditie: Rotary doet mee met NL-doet in de derde week van maart.

We staan ook in verbinding met onze zusterclub in Leer, de traditionele zomer-BBQ en het Boselen maar ook samen naar het theater.

Een jaar waarin we samen het fundament van onze club verder versterken en uitbouwen. Waarin we elkaars kwaliteiten verder ontdekken en samen nieuwe dingen proberen.

Laura Broekhuizen,

Voorzitter RC Winschoten 2018-2019