Vaste clubbijeenkomst woensdag 18.00 - 20.00 uur, Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

3 november 2019 Startbaanrun

Rotary Amersfoort en Atletiekvereniging Altis organiseren jaarlijks op de eerste zondag van november op de startbanen en omringende natuur van Park Vliegbasis Soesterberg de StartbaanRun: een hardloopwedstrijd met als doel geld in te zamelen voor een goed doel, afgelopen jaar was dat voor veilig drinkwater en sanitaire voorzieningen in Oost Afrika.

De wedstrijd wordt dot jaar op 3 november gehouden en gaat over een loop van 5 en 10 kilometer, tevens is er een KidsRun van 500 en 1000 mtr.

Doe mee en schrijf je nu in. Ga via de button naar de officiële website van de StartbaanRun.

StartbaanRun

Ryla 5-7 april 2019

48 kandidaten en ca 80 Rotarians/coaches deden in het weekend van 5-7 april jl. mee aan de Ryla, een cursus waarbij 48 ambitieuze jongeren met behulp van didactische methodes hun managementvaardigheden trainen waarbij tegelijkertijd een beroep wordt gedaan op hun creativiteit, standvastigheid en oplossingsgerichtheid. Deze vaardigheden worden getraind met behulp van een op waarheid berustende case en een mini cursus onderhandelen die door onze Rotary leden zelf ontwikkeld is. 

De Ryla-commissie heeft ook dit jaar weer een geweldig weekend neergezet! En gezien de mooie en enthousiaste reacties was de Ryla ook dit jaar weer groot succes. Dank aan alle Rotarians die een bijdrage aan dit geweldige weekend hebben geleverd!

Voor een impressie van het Ryla-weekend: https://youtu.be/AdHpcHRCvjI

Voor meer

Opbrengst Startbaanrun 2018

Woensdag 13 februari 2019 heeft tijdens een bijeenkomst van de RotaryClub Amersfoort de overdracht plaats gevonden van het geldbedrag dat is ingezameld door de deelnemers aan StartbaanRun op 4 november 2018 en bijgedragen door sponsoren. De cheque omhelst een bedrag van 15.000 euro. Werknemers van de Stichting Simavi hebben zelf ook deelgenomen aan de StartbaanRun en daarmee ook nog een mooi bedrag ingezameld.

Samen met de toeslag van de Stichting Simavi is het uiteindelijke bedrag uitgekomen op 30.000 euro wat in zijn geheel wordt besteed aan schoonwater projecten in Afrika.

Op de foto v.l.n.r.:  Nadia Plambeck van de RotaryClub Amersfoort, Sandra van der Willigen van Simavi en Hans Koele van de StartbaanRun

voor meer

Welkom op de website van Rotary Club Amersfoort!