© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Aspergefestival Leusderweg 2014

Aspergefestival Leusderweg

Voor een lokaal goed doel

K:\Aspergefestival Leusderweg 2013\aspergefestival-leusderweg\frameset\images\aspergeveld1.jpgAspergefestival Leuserweg

10 en 17 mei 2014

Jaarlijks organiseert de Rotaryclub Amersfoort-Regio, in samenwerking met de winkeliers van de Leusderweg in Amersfoort, een aspergeverkoop voor een lokaal goed doel. Dit jaar is dat op 10 en 17 mei 2014, de zaterdag voor Moederdag en de zaterdag daaropvolgend.

Lokaal goed doel

De opbrengst van deze actie is dit jaar bestemd voor het Jeugd EHBO Doe je zo! Event (JEE) van de stichting JEE te houden in Dierenpark Amersfoort.

\\LG-NAS-VAKAR\volume1_public\Data\Mijn Documenten\Rotary\Website Rotary\4- Activiteiten\De Fondsenweving\Aspergefestival 2014\Jeugd EHBO Doe je zo.jpg

Mooi aspergepakket

Voor deze actie is een mooi aspergepakket samengesteld. Een pakket voor meerdere personen met asperges, slagersachterham, een fles witte wijn en biologische eieren.

Quiches

Naast het aspergepakket bieden wij ook (hartige) aspergequiches aan, al dan niet in combinatie met een bijpassende fles witte wijn. De quiches zijn speciaal voor u bereid door ons team en zijn bedoeld voor twee personen.

Bonbons

Als klap op de vuurpijl hebben we iets heel bijzonders voor u, speciaal voor ons ontwikkeld door Maison Pierre: aspergelikeurbonbons. U kunt ze kopen in verpakkingen van drie of negen stuks. Heerlijk als dessert na de aspergemaaltijd maar natuurlijk ook zo maar los, omdat u zin hebt in iets lekkers!

Reserveren

Om niet naast de beste kwaliteit asperges te grijpen kunt u nu al aspergepakketten reserveren via de website. De gereserveerde pakketten kunnen op 10 en/of 17 mei worden afgehaald tussen 09:00 en 17:00 uur bij de twee stands op de Leusderweg.
Ook zonder reservering bent u uiteraard van harte welkom.

Verkooppunten

De verkoop (tegen contante betaling) vindt plaats aan de Leusderweg tussen 9u00 en 17u00. De verkooppunten bevinden zich daar op de hoek bij Albert Heijn en tussen Wijnhandel Henri Bloem en Keurslagerij Rudolf Blom.

http://www.aspergefestival-leusderweg.nl/Verkooppunten.jpg

Samen met de winkeliers van de Leusderweg

Het aspergefestival wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van de Leusderweg.

Lucky's Groentehal koopt de asperges in.
Wijnkoperij Henri Bloem verzorgt de inkoop van de wijn.
Keurslagerij Rudolf Blom levert de slagersachterham aan.
De Kaasspecialist levert de eieren.
Banketbakkerij Maison Pierre levert de aspergebonbons.
Albert Heijn stelt zijn stoep beschikbaar.