© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

15 juni 2014: Wijn voor Water met Barbecue 2

D:\DATA\Rotary\Website Rotary\4- Activiteiten\De Fondsenwerving\Wijn voor Water Voorjaar 2014\Wijn voor Water Voorjaar 2014.jpg

Jubileum Wijnproeverij “Wijn voor Water”

Het is ons een genoegen om u en uw gezin en/of vrienden uit te nodigen voor de 50e wijnproeverij “Wijn voor Water” op zondag 15 juni 2014.

Voor deze speciale gelegenheid wordt de wijnproeverij aangekleed met een door Bas Mosmans verzorgde barbecue.

Deze vindt plaats van 16:00 tot 19:00 uur bij Jeroen Koevermans aan de Koningin Wilhelminalaan 4 te Amersfoort.

Goed doel

Onder het thema “Wijn voor water” wordt een wijnproeverij georganiseerd waarbij de netto-opbrengst van de door u gekochte wijnen volledig ten goede komt aan een waterproject in Ghana. U geniet van de BBQ, drinkt de wijn en wij zorgen ervoor dat kinderen in Ghana toegang krijgen tot goed drinkwater. Dit jaar is de actie onderdeel van een groot waterproject dat door het gehele Rotary-district Midden-Nederland wordt gedragen.

BBQ / Wijnproeverij

Geurtsen wijnimport en BBQ specialist Bas Mosmans hebben speciaal voor u een combinatie gemaakt van mooie wijnen en heerlijke proeverijen van de BBQ.

Voor de BBQ vragen wij u een bijdrage van € 17,50 (kinderen € 12,50). De te proeven wijnen worden u aangeboden door Geurtsen Wijnimport.

Geurtsen Wijnimport heeft een aantal wijnen voor deze proeverij geselecteerd, maar u bent altijd vrij om andere wijnen te kiezen uit het ruime assortiment van Geurtsen. Wij hanteren een heel simpele formule voor het verkrijgen van gelden voor onze actie: voor elke fles geldt een opslag van €2,- (excl. BTW) op de groothandelsprijzen die lager zijn dan wat u in de winkel betaalt.

Het bestelformulier met de speciale wijnselectie vindt u hier.

Bestellen is nog steeds mogelijk!

Namens Rotaryclub Amersfoort-Regio
De Fundraise Commissie