© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

17 januari 2015: Snoeien op landgoed Den Treek-Henschoten

17 januari 2015: Snoeien op Landgoed Den Treek-Henschoten

http://www.dentreekhenschoten.nl/upload/Banners/Den_Treek_Henschoten_24.jpg

Op zaterdag 17 januari gaan wij kappen en snoeien op het landgoed Den Treek-Henschoten. Het wordt een geweldig evenement om met zo’n grote groep clubgenoten lekker buiten aan het werk te gaan. Ton, László, Roel, Ronald vd B, Pieter Wim, Jeroen B, Huub, Wim, Marc, Robert, Frans, Max, Bouwe, Pim, Freek, Egbert, Bas en Witte hebben zich opgegeven en worden verwacht. Van Rotaract komen: Eline van Apeldoorn, Itske de Boer, Wouter Pothof, Jorien Homan, Francine den Hertog. Ook komen er nog enkele kinderen mee zodat wij met ruim 25 mensen zijn! Dat is ook nodig want zoals het er nu naar uitziet gaan wij een heel heideveld vrij maken van bomen e.d. Dus als er nog spijtoptanten zijn: kom uit je luie stoel en ga mee ! Dit moet je niet missen.

http://www.dentreekhenschoten.nl/upload/Banners/Den_Treek_Henschoten_9.jpg

Het programma ziet er als volgt uit.

We verzamelen op zaterdag 17 januari om 9.00 uur in de Veldschuur aan de Vieweg (tussen nummer 2 en 4) waar we beginnen met een kop koffie (parkeren kan langs de straat). Locatie is Vieweg te Leusden, vanuit Leusden over de N226 naar Woudenberg, voorbij restaurant de Mof, in de scherpe bocht richting de Boom, rechts afslaan de Vieweg in, doorrijden tot over de rode brug en na nummer 2 in de berm Parkeren, rechts het hek tussen nummer 2 en 4 inlopen naar de Veldschuur. Daar zal ons iets worden verteld over het landgoed en uitleg worden gegeven over wat (en waarom) we die ochtend gaan doen. Daarna rijden we met de auto’s naar de werkplek. Voor gereedschap wordt gezorgd. Kledingvoorschrift:, warm aankleden, laarzen of stevige wandel schoenen en handschoenen.

http://www.dentreekhenschoten.nl/upload/Banners/Den_Treek_Henschoten_22.jpg

Aan het einde van de ochtend eten we een kop soep met een krentenbol in het veld, mocht het hiervoor te koud of te nat zijn gaan we terug naar de Veldschuur voor de soep.

IMG_6073__800x600_.jpg

Als er nog vragen zijn kun je contact opnemen met Ronald van der Mark.