© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Tweede Aspergefestival Leusderweg overtreft met opbrengst van €4000 succes van eerste editie

Tweede Aspergefestival Leusderweg overtreft met een opbrengst van €4000 ruimschoots het succes van de eerste editie

Na het overweldigende succes van vorig jaar organiseerde Rotaryclub Amersfoort-Regio ook dit jaar weer in samenwerking met enkele winkeliers van de Leusderweg het jaarlijks terugkerende Aspergefestival Leusderweg waarvan de opbrengst bestemd is voor een lokaal goed doel. Dit jaar vond het Aspergefestival Leusderweg plaats op zaterdag 12 mei (de dag voor Moederdag) en op zaterdag 26 mei (de dag voor Pinksteren).

Het aspergefestival werd mede mogelijk gemaakt door winkeliers van de Leusderweg. Groentehal "De Gruiterij" kocht de asperges in, Wijnkoperij Henri Bloem verzorgde de inkoop van de wijn, Keurslagerij Rudolf Blom leverde de slagersachterham aan, De Kaasspecialist leverde de scharreleieren en Maison Pierre leverde aspergetaartjes en leden van de Rotaryclub Amersfoort-Regio bakten zelf de aspergequiches.

Op 26 mei werd het festival opgefleurd met live dixieland muziek, mogelijk gemaakt door Interxion.

Met het Aspergefestival Leusderweg werden dit jaar fondsen gegenereerd om het opknappen van de binnentuin van Woonzorgcentrum De Lichtenberg mogelijk te maken.

Ut kunt meer over dit aspergefestival lezen op de speciale website.

We kunnen terugkijken op een heel geslaagde actie op twee zonovergoten dagen. Dankzij de voortreffelijke samenwerking met de deelnemende lokale winkeliers en de brede inzet van de Rotaryleden en hun partners en kinderen kon een nettoresultaat behaald worden van ruim €4000. Hiermee werd het succes van de actie van verleden jaar ruim overtroffen en kan de binnentuin worden opgeknapt.

Rotaryclub Amersfoort-Regio is blij dit goede doel te kunnen steunen en dankt eenieder die dit succes mogelijk maakte voor zijn of haar inzet!