Kies je toekomst!

 

 

De Beroepenmarkt werd op 28 januari gehouden in het Corderius College in Amersfoort.

Vertegenwoordigers van ruim negentig beroepen waren een geweldige en afwisselende informatiebron voor de ruim 500 leerlingen.

Tientallen clubleden, oud-leden en andere vrijwilligers zorgden voor een goed verloop van het evenement.

Onze club kan terugkijken op een zeer geslaagde Beroepenmarkt. Meer dan 500 leerlingen (de meesten vergezeld door hun ouders) hebben inspiratie opgedaan over het oerwoud van de beroepen waaruit zij kunnen kiezen na hun studie. De leuke en enthousiaste reacties van deze kinderen en hun ouders bevestigen dat de Beroepenmarkt een belangrijk evenement is.

Van de decanen kregen wij een warm compliment, voor hen is de Beroepenmarkt een belangrijk instrument om de leerlingen te begeleiden naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Citaat: het aanbod is als “een snoepwinkel”.

Het organiseren van de Beroepenmarkt past bij perfect bij de ingrediënten waar wij als Rotary voor staan: jezelf inzetten voor de maatschappij en jeugd (‘Service Above Self’), het mobiliseren van een groot aantal sprekers uit ons netwerk (Vocational service), gezamenlijk een groot project realiseren (People of Action, Fellowship).