© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Op 16 november is er weer een wijnproeverij

WIJN, SPIJS EN VOLVO'S...

Beste wijnliefhebber,

Graag nodigen wij u met genoegen uit voor de 12e editie van de jaarlijkse Rotary wijn- en spijsproeverij.

Vrijdag 16 november vanaf 19.00 uur bent u weer van harte welkom bij Volvo dealer Mobility Centre, Lübeck 11 te Barendrecht.

Op deze bijzondere locatie zijn dan weer de lekkerste wijnen te proeven en kunt u de nieuwste Volvo modellen van onze gastheer Mobility Centre bewonderen.

En ook dit jaar zijn weer aanwezig Martijn Lenselink van LenselinQ Wijnimport uit Rotterdam en Olaf de Ridder van De Ridder wijn, bier & lekkernijen uit Barendrecht.

Martijn is vinoloog en specialist op het gebied van pure wijnen uit Oostenrijk, Duitsland en Italië. Ook Olaf is vinoloog en is eigenaar van een Gastrovino winkel in Barendrecht.

Tijdens deze proeverij kunt u ruim veertig wijnen proeven die passen bij het seizoen. Na en tijdens het proeven kunt u zoals u van ons gewend bent genieten van hartige lekkernijen.

Als u denkt dat deze avond lastig combineert met autorijden kunt gebruik maken van de Mobility Centre Thuisbrengservice. Graag tevoren aanmelden via cvhoogstraten@mobilitycentre.nl.

Een van de doelen van Rotary club Barendrecht is het ondersteunen van projecten die de lokale gemeenschap dienen, in het bijzonder mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden.

Hoewel de proeverij gratis is, hopen wij dat u na afloop wijn bestelt. Want de opbrengst van deze proeverij wordt gedoneerd aan Hospice De Reiziger in Barendrecht.

U kunt zich voor deze bijzondere proeverij aanmelden bij Henk Vermeiden: 06-55737175 of henkvermeiden@online.nl.

Liefst voor 12 november met vermelding van het aantal personen. Ook wijnliefhebbers uit uw eigen vriendenkring zijn van harte welkom.

Wij kijken uit naar uw komst.

Met een hartelijke groet,

Henk Vermeiden, Olaf de Ridder en wijnéquipe

Bent u niet in de gelegenheid de proeverij bij te wonen, maar draagt u dit initiatief een warm hart toe, dan is een gift van harte welkom op onze rekening NL98 INGB 0677 3275 28 t.n.v. Rotary club Barendrecht onder vermelding van ‘Proeverij 2018’.

Of vraag naar de lijst met de te proeven wijnen zodat u thuis kunt kiezen en bestellen.

PS Het overzicht met de te proeven wijnen wordt u binnenkort separaat toegestuurd.