© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Wijnproeverij Rotary Club voor hospice levert €4700 op

Wijnproeverij van Rotary club Barendrecht voor Hospice De Reiziger.

Rotary club Barendrecht organiseerde op vrijdagavond 16 november jl. voor haar leden, partners en een groot aantal vrienden en belangstellenden een wijn- en spijsproeverij.

Dit jaar was het proeflokaal voor de tweede keer de chique showroom van Volvo Mobility Centre in Barendrecht. Op deze unieke locatie werd er met elkaar geproefd en genoten van een uitgebreid assortiment wijnen en werden de nieuwste Volvo's bewonderd.

Wijnhandel De Ridder uit Barendrecht en wijnhandel Lenselinq uit Rotterdam hebben zestig van hun mooiste wijnen opengetrokken om te laten proeven. Iberdeli Barendrecht, importeur van Spaanse specialiteiten, verwende de gasten met een heerlijke Pata Negra-ham.

Rotary club Barendrecht, die nu bijna twintig jaar bestaat, heeft ruim twintig leden uit uiteenlopende beroepsgroepen. Deze leden hebben zich ten doel gesteld zich te concentreren op projecten om de (lokale) gemeenschap te dienen, in het bijzonder mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden.

De opbrengst van de drukbezochte proeverij leverde € 4.700, = op. Stichting Hospice De Reiziger, een ‘zorgzaam thuis voor de laatste levensfase’ voor mensen in Barendrecht en omgeving kan een flinke donatie tegemoetzien.

Voor meer informatie http://www.hospicedereiziger.com en https://www.rotary.nl/barendrecht.