Rotary Club Bergh

DISCON: Het Leven In 2050

Dit jaar organiseert RC Bergh de jaarlijkse Discon (Districts Conferentie) voor haar district 1560 op zaterdag 24 maart in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De gouverneur van het district 1560 is dit rotaryjaar Paulus Jansen van onze club.

Het thema is ontstaan uit de jaarthema’s van onze voorzitters: “Samen leven” en “Samen doen”. Vrij vertaald is dit geworden: “Samen leven is samendoen – hoe leven we in 2050?”.

De Discon is toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar. Deelname is gratis mits men zich bijtijds opgeeft en er voldoende plaats is. We kunnen maximaal 350 mensen plaatsen voor het ochtend- en 350 voor het middagprogramma.  De lunch is inbegrepen in het ochtendprogramma en wordt u aangeboden door Rotary.

De opzet van het programma is tweeledig: informatie middels presentaties en activiteiten middels bezoeken en rondleidingen. Meer informatie treft u aan op: http://www.discon2018.nl/

Wij ontmoeten u graag op 24 maart. 

Wandelen voor Water 2018

WANDELEN VOOR WATER LEVERT € 10.500,- OP

Woensdag 21 maart hebben bijna 500 kinderen, uit groep 6, 7 en 8 van maar liefst 9 basisscholen uit de regio, gewandeld voor water georganiseerd door Rotary Club Bergh en Rotary Club Aalten-Wisch.

Gelukkig zat het weer mee en was het genieten van de mooie wandeltocht langs de Oude IJssel. Start- en eindpunt was bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Van hieruit liepen de kinderen 6 km. met 6 liter water langs de Oude IJssel.

Aan het eind werd de totale opbrengst bekend gemaakt door de voorzitter van Rotary Club Bergh. Een bedrag van € 10.500,- was het resultaat voor de goede doelen.

Op onze facebook pagina een sfeerimpressie van Wandelen voor Water.

Meer over Wandelen voor Water en dit project vindt u op de speciale website www.wandelenvoorwater.nl

HFM Golfdag 2018

Helmut Fassin Memorial golfdag 2018

Rotary Club Bergh organisseert ook in 2018 wederom de Helmut Fassin Memorial golfdag. Noteert u alvast in uw agenda: woensdag 4 juli 2018. 

 

Meer informatie zal t.z.t. bekend worden gemaakt.