Rotary Club Bergh

DISCON: Het Leven In 2050

Dit jaar organiseert RC Bergh de jaarlijkse Discon (Districts Conferentie) voor haar district 1560 op zaterdag 24 maart in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De gouverneur van het district 1560 is dit rotaryjaar Paulus Jansen van onze club.

Het thema is ontstaan uit de jaarthema’s van onze voorzitters: “Samen leven” en “Samen doen”. Vrij vertaald is dit geworden: “Samen leven is samendoen – hoe leven we in 2050?”.

De Discon is toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar. Deelname is gratis mits men zich bijtijds opgeeft en er voldoende plaats is. We kunnen maximaal 350 mensen plaatsen voor het ochtend- en 350 voor het middagprogramma.  De lunch is inbegrepen in het ochtendprogramma en wordt u aangeboden door Rotary. Aanmelden kan via: http://www.discon2018.nl/inschrijving/

De opzet van het programma is tweeledig: informatie middels presentaties en activiteiten middels bezoeken en rondleidingen. Meer informatie treft u aan op: http://www.discon2018.nl/

Wij ontmoeten u graag op 24 maart. 

Wandelen voor Water 2018

RECORD AANTAL DEELNEMERS WANDELEN VOOR WATER

Op woensdag 21 maart wandelen bijna 500 kinderen uit groep 6, 7 en 8 van maar liefst 9 basisscholen uit de regio voor water georganiseerd door Rotary club Bergh.

Inmiddels is dit initiatief al meerdere jaren een groot succes en ook dit jaar hopen we weer op een grote opbrengst.
Start- en eindpunt is bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Van hieruit lopen de kinderen 6 km. met 6 liter water langs de Oude IJssel.

Meer over Wandelen voor Water en dit project vindt u op de speciale website www.wandelenvoorwater.nl

HFM Golfdag 2018

Helmut Fassin Memorial golfdag 2018

Rotary Club Bergh organisseert ook in 2018 wederom de Helmut Fassin Memorial golfdag. Noteert u alvast in uw agenda: woensdag 4 juli 2018. 

 

Meer informatie zal t.z.t. bekend worden gemaakt.