Rotary Club Bergh

RC Bergh Kerstmarkt

KERSTMARKT 8 DECEMBER

Op zaterdag 8 december hield Rotary Club Bergh wederom haar jaarlijkse kerstmarkt in de theetuin van kasteel Bergh. Van 13.00 tot 18.00 uur  was de theetuin het decor van kraampjes met o.a. zelfgemaakte producten, een loterij en oliebollen. De muziek bracht de bezoekers in kerstsfeer. Ondanks het wat mindere weer hebben wij met de inzet van onze leden en u als bezoeker een gesllagde kerstmarkt gehad. De opbrengst van de markt was net als vorig jaar weer ruim € 10.000,-. Het gaat naar onderstaande goede doelen:

– Joanne Foundation (www.joannefoundation.nl)
– A.E.D. (www.hartstichting.nl)
– Schelterbox. (www.schelterbox.nl)

Wandelen voor Water 2018

WANDELEN VOOR WATER LEVERT € 10.500,- OP

Woensdag 21 maart hebben bijna 500 kinderen, uit groep 6, 7 en 8 van maar liefst 9 basisscholen uit de regio, gewandeld voor water georganiseerd door Rotary Club Bergh en Rotary Club Aalten-Wisch.

Gelukkig zat het weer mee en was het genieten van de mooie wandeltocht langs de Oude IJssel. Start- en eindpunt was bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Van hieruit liepen de kinderen 6 km. met 6 liter water langs de Oude IJssel.

Aan het eind werd de totale opbrengst bekend gemaakt door de voorzitter van Rotary Club Bergh. Een bedrag van € 10.500,- was het resultaat voor de goede doelen.

Op onze facebook pagina een sfeerimpressie van Wandelen voor Water.

Meer over Wandelen voor Water en dit project vindt u op de speciale website www.wandelenvoorwater.nl