© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Open club
Kerstmarkt
Wandelen voor Schoon Water
Helmut Fassin Memorial Golfdag
Kerstbomen
Kersbomen
Jeugddag
.
Steun Oekraïne
Lees meer

Rotary Club Bergh

Open clubavond

Kom kennismaken met Rotary Bergh

U bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 18:00 uur in Heeren Dubbel. Na de ontvangst zal er gezamenlijk gegeten worden. Daarna laten we je graag kennismaken met Rotary in het algemeen en onze eigen club.

De bijeenkomst is om 20:00 uur afgelopen. Er is na de bijeenkomst gelegenheid om na te praten. Aanmelden kan tot maandag 4 april via het mailadres van het secretariaat secretariaat@rcbergh.nl of door een reply op deze mail te geven.

Wandelen voor Schoon Water 2022

Wandelen voor Schoon Water 

Woensdag 30 maart 2022 zullen leerlingen van de basisscholen uit gemeentes Montferland en Oude IJsselstreek weer een sponsorwandeling van 6 km  voor het project Wandelen voor Schoon Water houden. Tevoren zullen zij bij familie, vrienden, kennissen enz. vragen om hen te ondersteunen en het goede doel te sponsoren. Tijdens de wandelen zullen zij flessen water in een rugzak dragen; eenzelfde afstand en gewicht dat kinderen dagelijks moeten lopen in landen waar water schaars is.

HFM Golfdag 2022

Helmut Fassin Memorial golfdag 2022

Het jaarlijkse door Rotary Bergh georganiseerde golftoernooi zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 6 juli op Golfplatz Borghees, een paar kilometer over de grens bij ’s Heerenberg. Er worden ca. 100 deelnemers verwacht uit de Achterhoek maar ook vele daarbuiten, die gezamenlijk genieten van dit goed georganiseerde evenement. Evenals voorgaande jaren is deze golfdag onderdeel van een reeks golfdagen, die georganiseerd worden voor sponsoring van Bergh in het Zadel die daarmee wetenschappelijk onderzoek van het KWF ondersteunt.

Spreekt Rotary je aan en wil je meer informatie, stuur een mail naar secretariaat@rcbergh.nl