UIT DE CLUBS...

 
klik op de rode marker(s) om naar de activiteit te gaan - of scroll naar beneden...

  • Leekstermeerwandeltocht

    Op zaterdag 25 mei a.s. organiseert Rotary Groningen-West voor de 17e maal de Leekstermeerwandeltocht. Een jaarlijks wandelevenement dat in onze regio en ook daarbuiten inmiddels een begrip is geworden. Het aantal deelnemers is door de jaren heen uitgegroeid tot ruim 1.000 per keer. Ook dit jaar zijn er mooie routes uitgezet rond of langs het Leekstermeer en door het fraaie natuurgebied De Onlanden. U kunt kiezen uit vier afstanden van respectievelijk 10, 17,5, 25 en 40 kilometer. Start en finish zijn traditioneel bij Infocentrum Landgoed Nienoord in Leek. Op deze plek en ook onderweg is er op diverse plekken een muzikaal onthaal wat bijdraagt aan een gezellige sfeer.


    MEER INFO EN INSCHRIJVEN...

  • Naar de bollen!

    BOLLENVELDEN OP HET HOGELAND

    Veel mensen weten niet hoe mooi Het Hogeland is. Rotaryclub Het Hogeland organiseert al jaren de Bollentocht. Ervaar ons mooie gebied tijdens de Bollentocht op zaterdag 27 april 2024. Ervaar de mooie luchten, de verre einders, de prachtige bollenvelden, de gemoedelijke sfeer, de cultuur en de folklore! We bieden u wandel- fiets- en auto/motorroutes aan in verschillende afstanden. Doe mee voor het goede doel: Stichting Leergeld Het Hoogeland.


    MEER INFO EN INSCHRIJVEN...

  • DISCON 2024

    Rotaryclub Pekela nodigt u met genoegen uit voor de jaarlijkse DISCON, hét Rotaryfeest voor alle leden in ons district. Dit jaar zal deze districtsconferentie plaatsvinden op 25 mei 2024 in theater vanBeresteyn in Veendam. Het thema zal "energie" zijn, passend bij de dynamiek van onze regio als de energy gateway to Europe.

     

    MEER INFO EN AANMELDEN...