25 augustus Wandel mee met Lange Strangetocht

Voor de 8e keer op rij organiseert Rotaryclub Oostburg op zaterdag 25 augustus de vrolijkste strandwandeltocht van Nederland. Dit jaar is het tij zo gunstig dat er ook zelfs een XXL-versie kan worden gelopen. De dag is een combinatie van inspanning en ontspanning: bij alle 18 strandpaviljoens organiseert de club entertainment met spelletjes, straatartiesten, DJ's en live muziek. De opbrengsten gaan dit jaar naar Stichting Make-A-Wish en naar Stichting Hospice Zeeuwsch Vlaanderen.

 

26 augustus Cars & Charity 2018

Op zondag 26 augustus vindt alweer de 9e editie plaats van Cars & Charity een toertocht met vertrek en aankomst op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Cars & Charity is het fundraising project van Rotary Bergen op Zoom Noord. De opbrengst gaat dit jaar naar de Flor van Putte Stichting en de Eye Care Foundation. Voor meer informatie en voor inschrijvingen: klik op de foto of titel.

 

7 september Water Project en Partnership

Deze bijeenkomst heeft tot doel betrokken mensen bij Water en Sanitation ontwikkelingen samen te brengen. Het stelt U in staat ideeën uit te wisselen met studenten, professoren, Rotary Foundation voorzitters en Water-commissarissen uit de verschillende districten en landen. Het programma biedt U naast interessante inleiders ook een inkijk in de wereld van de Rotary Foundation en de wijze waarop Uw club projecten succesvol kunnen verlopen met o.a. gebruik makend van Global Grant i.s.m. het scholarship programma. Inschrijven: klik op titel.

 

15 september Veerse Valken Race 2018

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert Rotary Club Goes-de Bevelanden haar jaarlijkse zeiltocht op het Veerse Meer. Inschrijven kun je via onze website www.rcgdb.nl . Het inschrijfgeld per boot van maximaal 5 bemanningsleden bedraagt €350. Dit is inclusief lunch en mosselmaaltijd. De opbrengst gaat naar hospice Het Clarahofje. Het hospice is bestemd voor mensen met een ernstige ziekte waarbij geen genezing mogelijk is.

 

15 september Bergen op Zicht 2018

Op zaterdag 15 september 2018 wordt voor de derde keer Bergen op Zicht georganiseerd door Stichting Bergen op Zicht in nauwe samenwerking met Rotaryclub Bergen op Zoom. Het doel van dit evenement is dat Bergse verenigingen, groepen en instellingen (zonder winstoogmerk) zich gratis kunnen presenteren aan het grote publiek en vrijwilligers of leden kunnen werven. Tijdstip: 12.00-17.00 uur. Plaats: binnenstad Bergen op Zoom. Meer informatie: klik op de foto of de titel.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.

 

District Assembly 2018

DG Peter Blankenstein opent de vergadering en heet een ieder welkom. Na de maaltijd hebben zich nog een aantal deelnemers gemeld die het totaal aan deelnemers op 61. Zij vertegenwoordigen 32 clubs.