Gezocht: nieuw lid NPC2 en Tulpenteam, info op tabblad Nieuws

Heb je belangstelling voor de strijd tegen Polio en dan met name met behulp van de End Polio Now tulpen en wil je daar tijd en energie voor vrij maken? Neem dan vrijblijvend contact op via corine@debadmeesters.com. Ik zoek namelijk iemand die deze boeiende en gezellige functie van mij over wil nemen. Hoor je graag!

 

20 september 2019 Golftoernooi voor kindertjes met CHD

Rotary Ridderkerk de Waal organiseert een geweldig golftoernooi op Golfclub de Oude Maes waar u overdag culinair wordt verwend en ‘s avonds geniet van een Michelin-sterrendiner (Mario Ridder, Joelia). We golfen voor behandeling van ernstig zieke kindertjes met CHD. Schrijf in!

 

21 september 2019 Mosselfeest Yerseke

Een gezellig evenement waar familie, collega’s , bedrijfsrelaties en gezinnen, elkaar ontmoeten tijdens het varen op de Oosterschelde en bij het proeven van mosselen of oesters en kreeft.

 

27 september 2019 GOLF OPEN

ROTARY CLUBS Hoeksche Waard / Binnenmaas / Zwijndrecht nodigen u van harte uit voor het 6e GOLFBENEFIET in de Hoeksche Waard. U kunt zich inschrijven via het e-mailadres: dvg@giverbo.nl of kijk op de website voor de volledige informatie.

 

28 september 2019 Fietsen voor en tegen Dementie

Ook de zevende editie, georganiseerd door RC’s Kinderdijk en Alblasserwaard op zaterdag 28 september 2019, volgt zo precies mogelijk het parcours van de beroemde Molentocht op de schaats. De opbrengst gaat dit jaar naar ‘Odensehuis Papendrecht’ om te fietsen tegen dementie door te helpen met de opstart van ‘Odensehuis Papendrecht’. Opstappen kan vanaf 09.00 uur op zeven verschillende plaatsen. Gratis voor kinderen tot en met 12 jaar.

 

28 september 2019 Karten voor het goede doel

Dit jaar heeft de club ervoor gekozen om “Bezoekers Centrum Waalbos” te ondersteunen. Het bezoekerscentrum Waalbos vormt het sluitstuk in het project Waalbos Rijsoord en is de bekroning op meer dan 30 jaar gebiedsontwikkeling voor dit deel van Rijsoord.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.