Gezocht: nieuw lid NPC2 en Tulpenteam, info op tabblad Nieuws

Heb je belangstelling voor de strijd tegen Polio en dan met name met behulp van de End Polio Now tulpen en wil je daar tijd en energie voor vrij maken? Neem dan vrijblijvend contact op via corine@debadmeesters.com. Ik zoek namelijk iemand die deze boeiende en gezellige functie van mij over wil nemen. Hoor je graag!

 

31 augustus 2019 Classic Wings & Wheels 2019

dd

Op 31 augustus 2019 organiseert RC Oosterhout ism Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht en Circuit Zandvoort voor de 9e keer Classic Wings & Wheels op Vliegbasis Gilze-Rijen. Spectaculaire demonstraties in de lucht van historische vliegtuigen en racedemonstraties van klassieke race auto’s zorgen voor een fantastische dag. De volledige positieve opbrengst van dit mooie evenement gaat naar de Prinses Maxima Centrum Foundation en het Slokdarm-en Maagkankerfonds. Kaarten kopen kan via de website.

 

31 augustus 2019 Rotary Aviation Event

Een uniek evenement op Seppe/Breda Airport waarbij u, onder het genot van een hapje/drankje, kunt genieten van klassieke vliegtuigen terwijl de parachutisten u om de oren vallen met een prachtig vergezicht van opstijgende luchtballonnen.

 

20 september 2019 Golftoernooi voor kindertjes met CHD

Rotary Ridderkerk de Waal organiseert een geweldig golftoernooi op Golfclub de Oude Maes waar u overdag culinair wordt verwend en ‘s avonds geniet van een Michelin-sterrendiner (Mario Ridder, Joelia). We golfen voor behandeling van ernstig zieke kindertjes met CHD. Schrijf in!

 

21 september 2019 Mosselfeest Yerseke

Een gezellig evenement waar familie, collega’s , bedrijfsrelaties en gezinnen, elkaar ontmoeten tijdens het varen op de Oosterschelde en bij het proeven van mosselen of oesters en kreeft.

 

27 september 2019 Open Golf Hoeksche Waard

Graag nodigen wij jullie hierbij uit om op vrijdag 27 september 2019 deel te nemen aan het ‘6e Open Golfbenefiet', georganiseerd door Rotaryclubs Hoeksche Waard, Binnenmaas en Zwijndrecht. Opgeven kan met een bericht naar: dvg@giverbo.nl. Vergeet niet uw handicap te vermelden. De opbrengst gaat naar 'Halte Zomervilla', een logeerhuis voor meervoudig gehandicapte jongeren in de Hoeksche Waard.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.