Nieuwsbrief maart 2018

Terwijl het even echt winter is, zie je allerlei clubs druk in de weer met projecten. Tijdens clubbezoeken merk ik het enthousiasme en soms ook de aansporingen om vooral nu mee te doen, in te tekenen en aanwezig te zijn. Rotary bestaat op zo’n moment uit leden die de handen uit de mouwen steken. En daar draait een belangrijk deel van Plezier in Rotary om.

 

17 maart 2018 Rotary Challenge 4 x 4

Rotary Challenge 4x4 is een auto four wheel drive event met een schitterende reputatie. Veel spektakel, lekker eten en drinken, kortom goed verzorgd. Start is in Sevenum en finish in Sterksel. Kosten 175 euro per auto incl. 2 personen. Schrijf u in of stel vragen per email aan Peter Bakker, pabakker@upcmail.nl.

 

8 april 2018 Rotary Rally Loon op Zand

Zondag 8 april organiseert Rotary Loon op Zand wederom de jaarlijkse Rally, voor young- en oldtimers, onder leiding van Nico Tuk. Het is een prachtige route door het Brabantse landschap die voor het hele gezin geschikt is. De opbrengst van de Rally gaat dit jaar naar Stichting Alpe d'HuZes. Interesse om mee te rijden of sponsor te worden? Klik op de titel voor meer informatie.

 

22 april 2018 racefietstocht Rotary Ride 2018

Zondag 22 April 2018 vanaf Camping Flaasbloem Chaam. Niet uitgepijlde racefietstocht van 70 km in groepen van ca 15 deelnemers. Ontvangst 08:30 uur met koffie en lekkernij. Vertrek 09:15 uur. Aansluitende lunch. Deelname euro 20 pp. Opbrengst voor het goede doel. Max 120 deelnemers op voorinschrijving. Geen daginschrijving. Technische ondersteuning op locatie en onderweg. Inschrijven via email therotaryride@gmail.com. U ontvangt vervolgens een bevestiging met alle details.

 

17 juni 2018 Uitdagend en cultureel wandelen met de Peelandmars

Rotaryclub Goes-de Bevelanden organiseert 18 juni a.s. de Peelandmars. Dit historische wandel evenement volgt de dijken rondom het voormalige eiland Noord-Beveland, vroeger ook wel “peeland” genoemd. Naast de lange peelandmars van 55 km zijn er ook tochten van 6 en 15 km uitgezet. Het evenement wordt georganiseerd tijdens het culturele festival EEF (eindeloos eiland festival). Na de finish heeft elke deelnemende wandelaar gratis toegang tot het festival. Info: klik op de titel.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.