Regio Awards 2019

De opzet van de regio-awards is enigszins bijgesteld omdat voorheen slechts één project uit een regio voor een prijs in aanmerking kwam, terwijl tegelijk een veel minder project uit een andere regio ook een prijs kon krijgen. Het reglement bleek ook ingewikkeld en de tijd voor het beoordelen was (te) kort.
In deze versie zijn gelden beschikbaar voor alle regio’s, maar er worden circa zes projecten genomineerd, waarbij een genomineerde 50% kans heeft om in de prijzen te vallen. Voor hen is nu ook beter omschreven hoe zij publiciteit krijgen. De hoofdprijs is verhoogd tot 1500 Euro.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.