Rotarybos

President Ian Risely deed afgelopen jaar een oproep om iedere Rotarian een boom te laten planten. Clubs in Noord Brabant en Zuid-Holland hebben die oproep serieus genomen. Er zijn 27 schoolbomen geplant en 7 november planten 120 kinderen een echt Rotarybos.

 

17 november 2018 Benefietevenement Piano’s4Pardoes Kaatsheuvel

Rotary Loon op Zand maakt zich op voor de tweede editie van benefietevenement Piano’s4Pardoes voor Villa Pardoes. Op zaterdag 17 november strijken de rode vleugels met muzikanten van topband Crazy Piano’s weer neer in Theater In het Klavier in Kaatsheuvel. De kaartverkoop is gestart. Alle opbrengsten van dit muziekfeest komen ten goede van Villa Pardoes. Tickets zijn te koop op de website: klik titel aan.

 

26 november 2018 3e Peter van Wouw lezing met Paul Smit

RC Rucphen Zundert Halderberge organiseert op 26 november de 3e Peter van Wouw lezing. Cabaretier/filosoof Paul Smit gaat tijdens zijn presentatie 'Anders kijken' met veel humor in op diverse aspecten van het menselijk gedrag. De opbrengst van de lezing gaat naar de kinderen van de Afriana Foundation in Malawi. Kaarten à €20 zijn te bestellen via de website <klik op titel>. Aanvang 20:00 uur, Theaterzaal Agora in Rucphen.

 

15 december 2018 Bekroonde World Press photos – diner & goed doel

Rotary Hulst Benefietavond. Locatie: Sint Willibrordus Basiliek in Hulst ten bate van het goede doel Manq'a. 18.30 uur: aperitief & foto-tentoonstelling 19.15 uur: Machteld Ooijens over Future Cities en Manq'a 19.45 uur: aanvang diner door top kok Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat en Yannick Mahu van restaurant P&P Hoeve in Lamswaarde. € 75 p.p. incl. aperitief. Bestel uw kaarten uiterlijk 15 november 2018 via email: RotaryWPP@gmail.com.

 

22 december 2018 Zeeuwse Oesteractie 2018

Rotary Club Goes-De Bevelanden gaat u helpen met een extra feestelijk Kerst. Binnenkort ontvangt de secretaris een bestellijst voor verse Zeeuwse oesters van leverancier Krijn Verwijs Yerseke B.V. De oesters zullen op 22 december op één adres per club worden afgeleverd. De netto opbrengst van onze oesteractie zal gebruikt worden om voor de grote groep vrijwilligers van hospice “Het Clarahofje” in Goes een blijk van waardering te organiseren.

 

22 december 2018 11e Rotary Santa Run Gorinchem

In Gorinchem werd ooit de 1e Rotary Santa Run gehouden. Nu staat op 22 december om 10.30 uur alweer de 11e editie gepland, en doen al ruim 50 clubs met ons mee. Wij willen graag het succes van lustrumjaar 2017 weer evenaren, zowel met deelnemers, sponsoren, donaties als fun! Wij doneren aan Nierstichting, Voedselbank en lokale clubs. Nieuw is dat naast sportclubs ook cultuurverenigingen een geldbedrag kunnen winnen. Volg: facebook.com/santarungorinchem.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.