Nieuwsbrief december 2017

De decembermaand stemt mij altijd weer met weemoed
Het jaar vloog voorbij zowel in voor- als tegenspoed
Zodra de pakjes van de vijfde geheel zijn uitgepakt
En Sint met Pieten vol discussie naar de zon is afgezakt
Komen de kerstboom ,de Santa Run en de vele lichtjes
De mistletoe, de oliebol en een eind aan mijn gedichtjes
Dit jaar ook met een trots gevoel en veel Plezier
Over Rotary ver weg maar zeker ook over iedereen hier

 

23 december 2017 Oudste (10e) Santa Run in Gorinchem!

De eerste Rotary Santa Run in Nederland werd georganiseerd in Gorinchem. Daar vindt nu, op 23 december, alweer de 10e Santa Run plaats. Om 10.30 uur dansen zo’n duizend kerstmannen mee tijdens de warming up, die feestelijk door maar liefst 7 dansers begeleid wordt. Daarna starten de deelnemers met een wandeling of run van 3 kilometer. De goede doelen zijn zowel landelijk (Nierstichting) als lokaal (hospice en 9 sportclubs). Zie ook: facebook.com/santarungorinchem.

 

Nieuwe ledenavond

U bent recent lid geworden van een Rotary Club in het District 1610. Graag willen leden van de Districtstaf van Gouverneur Peter Blankenstein met u kennis maken op een gezellige informele avond en u daarbij wegwijs maken in de wondere wereld van Rotary. U ontmoet dan ook andere ‘kersverse’ Rotarians waarmee u uw ervaringen kunt uitwisselen. Er is een kort programma waarin u veel kunt leren over Rotary en ook heel belangrijk uw vragen kunt stellen.

 

Een boeiend clubprogramma

Clubleden hou je vast met een goed programma. Als de club wekelijks boeit, zal de attendance hoger zijn, zal je makkelijker nieuwe leden vinden en blijven bestaande leden de club trouw. Een goede spreker is cruciaal. Maar waar vind je steeds opnieuw goede sprekers? Door het netwerk van alle leden in te schakelen. Maar ook bij het district in de Sprekerspool. Enthousiaste Rotarians die hun voordracht graag bij meerdere clubs geven. Klik op de titel.

 

In zeven minuten de synchronisatie uitgelegd

Op 20 juni 2016 was er gelegenheid een uitvoerige toelichting te volgen op de mogelijkheid van synchroniseren van LeAd (de online beschikbare ledenadministratie) met MyRotary. “SYNCHRONISATIE & LEAD” (voor clubbestuurders).
Klik op de titel voor de presentatie.