© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

een gouden jubileum...

brommers kiek'n

 
Op 2 oktober 2023 bestaat onze club vijftig jaar


1 / 83

 

  • Rotaryclub Emmen-Coevorden opgericht 31 maart 1951  (Sponsorclub: Assen)
  • Afsplitsing Rotaryclub Emmen (in oprichting): 13 oktober 1972
  • Oprichting Rotaryclub Emmen: 2 oktober 1973
  • Charteruitreiking: 10 november 1973
CLUBHISTORIE...jubileumfeest

1 / 33

Bij een feestje hoort een cadeau...


Bezoekers kunnen komend voorjaar in het Rensenpark in Emmen genieten van een kleurrijk bloemenperk langs de gehele rand van het onlangs geopende amfitheater. Een week geleden werd het leeuwendeel van de maar liefst 40.000 bloembollen gepoot.

Afgelopen woensdag hebben leden van Rotaryclub Emmen de klus afgemaakt. Ook voorzitter Kees van Duyn stak de handen uit de mouwen en gaf daarmee het startsein voor diverse acties, die komend jaar op het programma staan. Aanleiding is het 50-jarig bestaan van Rotaryclub Emmen in 2023.


polio de wereld uit

Met de verkoop van bloembollen ondersteunt Rotary International tevens de actie om de ziekte polio de wereld uit te krijgen. De Emmer afdeling doet hier jaarlijks aan mee. ,,Met de aanschaf van de bloembollen voor het Rensenpark hebben we hier een mooie bijdrage geleverd en kunnen we in Emmen de komende jaren allemaal van een mooi bloemenperk genieten”, vertelt Van Duyn.
Rotaryclub Emmen ondersteunt regelmatig diverse projecten in de regio, zowel door financiële ondersteuning als het actief inzetten van tijd en kennis van de leden.

1 / 7